Som juleblogger har man travlt!

Som juleblogger har man travlt!

Lad mig starte med at sætte scenen. Forestil Jer, at I har Danmarks største julekalendersamling på DVD, og jeres ekspertise kræver, at I skal se dem igennem, inden det bliver jul. Det vil altså sige, at I bliver nødt til at starte allerede i starten af sommeren, og så er der faktisk julekalendere nok til ikke at stoppe før dansen om juletræet tager sin begyndelse.
Jeg har år efter år optrådt i diverse tv-programmer med min ekspertise, som slet er ret er julekalendere på tv. Jeg ved alt, hvad der er værd at vide om julekalender, men det kræver naturligvis, at man dedikerer sig til at være 100% julenørd. Så stor en julenørd, at jeg faktisk skal giftes i december i år.

Hvad er det så jeg gerne vil med denne blog?

Jeg vil gerne give dig den fornødne infomation til at klare dig igennem årets koldeste måneder på den hyggeligste måde der findes – i julens hyggelige selskab. Jeg er nemlig en meget sjældent art – jeg er et af de få mennesker, der rent faktisk bedre kan lide vinteren end sommeren. Forvirrede mennesker vil måske indvende, at det skyldes mit røde hår og meget blege hudtone, dette er dog fejlagtigt antaget. Jeg elsker bare efteråret og senere vinteren bringer med sig – julen! Julen er for mig det ypperste fænomen i verden.

Hvorfor skal du så læse denne blog?

Jeg vil fortælle et juleeventyr, men først og fremmest vil jeg forsøge at guide dig igennem tiden op til jul og hele vejen frem til den afsluttende nytårsfest, der for mit vedkommende sætter et smukt punktum for december måned. Jeg vil give dig de bedste juleopskrifter, anmeldelse af julens-tv, test og vurdering af julens produkter.
Eventyret tager udgangspunkt i en virkelig begivenhed, og handler om mit forestående jule/vinter-bryllup, der finder sted d. 12 december 2015. Der findes sikkert mange, der beretter om deres oplevelser i forbindelse med deres store dag. Jeg vil tage skridtet videre, og fortælle Jer en mands beretning om, hvordan et julebryllup bliver til.
Jeg har planlagt et hav af gode indlæg, så I har masser at glæde Jer til. Jeg kan blandt andet tease om brygning af min egen juleøl, produktion af min egen julekalender og naturligvis også en indspilning af endnu en julesang. Ja, jeg sagde “endnu”, jeg har nemlig allerede indspillet en julesang, og for at få Jer lidt i stemning kommer den her.
May your days be merry and bright – And may all your Christmases be white
– Daniel Røde Juleekspert
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som juleblogger har man travlt!