En julebryllupsøl bliver til

De bedst klædte mænd

IMG_0028Brudekjoler, slør og stiletter var ikke det, der skulle shoppes i dag. I dag var jeg, i selskab med mine best-men, forbi Tiger of Swedens butik på Christian Ix’s Gade 1 i indre by. Vi skulle finde det helt perfekte bryllupstøj. Personligt havde jeg på forhånd gjort mig nogle overvejelser omkring, hvilket mærke jeg gerne ville bærer til Vores bryllup. Jeg har aldrig været det store mærkedyr, og det vigtigste for mig er, at det tøj jeg bærer til mit bryllup, fremstiller mig så skarp som overhovedet muligt. Derfor faldt valget på Tiger of Sweden. Prismæssigt kan de fleste være med, og så har sættet den helt perfekt pasform til min krop.IMG_0032IMG_0031

Det eneste jeg var 100% sikker på, da jeg trådte ind i butikken var, at mit yderste tøjlag (jakke og buks) skulle være sort. Det kan godt være, at Vores kommende bryllup, er et julebryllup, men farvemæssigt holder vi det meget klassisk – så intet rødt jakkesæt med et sjovt lille skæg til. Det er jo ikke et karneval.


Smoking eller jakkesæt?

I butikken blev vi mødt af en særdeles behagelig og meget servicemindet sælger, som straks satte mig i det første dilemma – “Skal det være en smoking eller et jakkesæt?”. Den eneste vej ud af det dilemma var at prøve mig frem. Så med favnen fuld af jakker og bukser valsede jeg ind i prøverummet, mine best-men var ligeledes blevet fordelt i et prøverum på hver sin side af mig. Apropos mine best-mens, så jeg gerne, at de skulle bærer et sæt, der mindede meget om mit, men det vender til jeg tilbage til.

Smokingen fravalgte jeg hurtigt, især pasformen på bukserne spillede slet ikke sammen med den forestilling, jeg havde. Derefter røg jeg i et Hedvin-jakkesæt, og straks kunne jeg hører den søde julemusik spille, mens kirkeklokkerne ringede ind til bryllup. Jakken sad perfekt, bukserne sad tæt uden at stramme.

IMG_0035


Hvad med detaljerne?

Butterfly eller slips – det var ikke et svært valg. Jeg har altid båret butterfly bedst, og mine best-men står skarpest i et slips. Herved var første spadestik også taget til differentieringen mellem gom og best-men. Derudover skulle de bærer sort skjorte, mens jeg har den klassiske hvide på, som naturligvis skal matche min forlovedes kjolefarve. Sidste detalje var vesten. Jeg havde på forhånd ikke tænkt, at jeg skulle bærer en vest, men da jeg fik den på, virkede det helt perfekt. Den gav lige mit sæt det sidste touch.

IMG_0036IMG_0037Derved var både jeg og mine best-men færdige med vores tøjindkøb på en god times tid, og pga. fantastisk service og god beslutsomhed var det en sand fornøjelse.

IMG_0034


De bedste mænd

Det er ikke alle mænd, der føler den store glæde ved at købe tøj. Dog bør alle prøve en tur som denne. Det skylder man(d) sig selv. Det handler slet og ret om at finde de rigtige mænd at handle med. Jeg var ude og shoppe bryllupstøj med mine best-men Joakim og Daniel. De er blevet valgt til mine best-men, fordi de er mine bedste venner. Jeg kunne ikke nøjedes med at vælge en enkelt, da de begge betyder rigtig meget for mig. Og set fra deres side, må det også være rart at have en at sparre med ang. polterabend – POLTERABEND! Det bliver godt nok spændende at se, hvad man skal udsættes for der. Det følger jeg naturligvis op på herinde.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julebryllupsøl bliver til