Julebryllup på slottet - det perfekte sted.

Årets julekalendere på tv

IMG_0100Jeg har efterhånden fået den del forespørgsler på dette indlæg, så nu ville jeg skrive det. Det skal naturligvis handle om, hvilke julekalendere der kommer på tv i år. Jeg skal hurtigt tilføje, at der sagtens kan tilføjes flere julekalendere til listen, da tv-stationer ikke har offentliggjort alle deres juleplaner endnu.


DR skyder igen med spredhagl

DR sender igen et hav af forskellige julekalendere. Nogle vil mene, at det er lige i overkanten, men i min optik er det fint nok, så er der noget for enhver smag.

Allerede tilbage i januar forudså jeg, at moderkanalen DR1 ville sende Absalons Hemmelighed, og det fik jeg bekræftet for en lille måneds tid tiden.

IMG_0097

Dem der ikke er så meget for genudsendelse kan glæde sig over, at DR producerer en helt ny julekalender i 2016, men den vender jeg tilbage til på et andet tidspunkt.

DR Ultra sender, som sidste år, sin egen julekalender JULTRA med Bubber og Sofie Linde. Jeg ved dog ikke, om det er de samme 24 afsnit, eller om de har været ude og optage 24 nye. Ikke desto mindre var kalender ganske underholdende sidste år. Ultra sender også en svensk julekalender Piratskatten. Piratskatten kørte på SVT sidste år, og der fulgte jeg selvfølgelig med, og mit generelle indtryk af julekalenderen var, at den er seværdig. Så hvis folk gerne vil se en ny julekalender, så er denne en mulighed.

DR Ramasjang har naturligvis også en julekalender til de helt små. De viser klassikeren Nissebanden med alle de velkendte nisser og masser af risengrød, og sange vi alle kan synge med på. Den kræver næppe en længere beskrivelse.

IMG_0096


TV2’s Juleønske

TV2 sender den ny-producerede julekalender Juleønsket, og den forventer jeg mig rigtig meget af. De bliver rigtig spændende at en julekalender, hvor Lars Hjortshøj ikke er julemand, og som er opbygget omkring et helt nyt univers. Julekalenderen er fyldt med velkendte og dygtige skuespillere, så jeg tror, vi har noget at glæde os til. Jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller mere om den nye julekalender, den kan I finde på dette link.

IMG_0104


Hvad med de voksne?

Jeg har været i kontakt med TV2, og de er ikke afvisende i forhold til at sende en julekalender, men de ville ikke bekræfte noget overfor mig. Derfor forsøgte jeg mig med en rundspørge på min facebookside, og der var der stor opbakning til Familien Andersens Julehemmelighed – det er den med Putte, Åse Andersen og gas- og vandmesteren. Personlig tvivler jeg stærkt på, at TV2 sender Familien Andersens Julehemmelighed, men jeg har sendt ønsket videre, og så må vi se. Jeg gætter på at DR2 sender Hjælp! Det er Jul, dog uden at det er bekræftet. Jeg håber, at TV2 vil opfylde seernes ønske, men hvis jeg skal gætte, så tror jeg ikke, at TV2 vælger den sjove Andersen-familie. Ellers kan der jo være, at de vælger klassikeren The Julekalender, og det vil nogle måske synes er Li’godt grow! Den har været genudsendt rigtig mange gange, men er stadig meget populær, så det kan jo være, at TV2 giver nattergale-drengene endnu en Støvledans.

IMG_0102Om ikke andet skal det nok blive jul igen i år. Jeg glæder mig i hvert fald.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebryllup på slottet - det perfekte sted.