Masterchef og den mest avancerede ris a la mande opskrift

Julekalenderbogen – en anmeldelse

Reklame for julekalenderbogen

November er lige om hjørnet, og så er det ved at være pakkekalenderens tid – altså tid til at forberede en julekalender til børnene, kæresten, konen, bedstemoren eller manden. Det kan være svært at være opfindsom, når man skal finde på 24 forskellige julepakker – heldigvis er der hjælp at hente i Julekalenderbogen.IMG_0933

Julekalenderbogen

Bogen indledes med:

“November er for mig den dejligste måned – her må man lave julekalendere og tænke gode forkælelsestanker. Der er endnu ikke julestress, og butikkerne har ofte gode tilbud. Intentionen kan endnu være høje om alt det, man gerne vil denne jul. Det er mulighedernes land. Grib bare en lille idé i år, og måske vokser den sig større næste år.”

Jeg må give Inge (bogens forfatter) fuldstændig ret. Jeg ved om nogen, at julen er en travl tid, og det er derfor, at jeg år efter år starter i god tid. Der giver mig mulighed for at nyde julen over en længere periode, og det er helt perfekt. Selve bogens formål er:

“Dette er en bog, der har ønsket om at give ideer til, hvordan du og måske din familie, venner og arbejdskolleger kan gå igang med at dvæle i nuet, stoppe op, reflektere og glæde hinanden i en tid, hvor der er så travlt”

Julekalenderbogen er simpelthen en bog fyldt med gode ideer til julekalendere. Der er ideer til en fortællende julekalender, en krydderijulekalender eller hvad med en julekalender med 24 små videoklip af dine nærmeste. Det ville nok glæde hvilken som helst bedstemor derude. Da jeg jo er lidt af en madkender forelskede jeg mig hurtigt i en julekalender med 24 forskellige krydderi æsker. Det er jo ikke svært at lave, men det svære er at få ideen, og ideer er der virkelig mange af i JulekalenderbogenIMG_0937IMG_0938


Sikke’ service

Ikke nok med, at du får alle ideerne til julekalenderne serveret, så får du også en materialeliste og en beskrivelse af, hvordan du skal lave julekalenderen. Ydermere gives der også frie ideer til, hvem julekalenderen kunne foræres til, og hvem den kunne være fra. Det er en helt fantastisk service, og jeg begyndte allerede at drømme mig væk til fremtiden, hvor jeg gerne skulle lave en julekalender til de børn, jeg har til den tid, og denne bog hjælper mig bare utrolig meget.IMG_0935


Bonus

Julekalenderbogen afsluttes med julekalenderens historie. Her får du hele julekalenderens historie serveres af Jens Ingvordsen (Museumsinspektør i Den Gamle By, Aarhus). I denne spændende fortælling får du simpelthen alt, hvad der er værd at vide om julekalendere fortalt og illustreret. IMG_0934


J-U-L ? Den samlede vurdering

Jeg er meget begejstret for denne bog, og den har helt sikkert givet mig af hav af gode ideer. Som sagt er det svære ikke at skrive en bog om forskellige julekalendere, det svære er at få ideen, men den ide fik Inge Rigmor Østerby, og det er jeg rigtig glad ved. Bogen kan købes på dette link. Jeg giver den, på en skala fra 1 til 5 x JUL

4,5 X JUL

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masterchef og den mest avancerede ris a la mande opskrift