Vores helt egen julebryg 'Holmbergs Julebryg'

Julen er til deling

Hvert år uddeler Røde Kors julehjælp til udsatte børnefamilier i Danmark. Jeg har i den forbindelse engageret mig som ambassadør for Røde Kors Julehjælp.

image003

Min indsamling

Julen er det mest magiske, vi har. Juletiden er for mig mere end stress og jag og de obligatoriske julefrokoster. Det er den vigtigste tid på året, fordi den bringer folk tættere sammen og værner om de gode juletraditioner og værdier. Det er nok derfor, at jeg siden barnsben, altid har været bidt af julen. I dag nærmer jeg mig de 30, og er måske om muligt endnu mere passioneret end da jeg var dreng.

IMG_0202

Ved juletid er man omringet af skønhed. Man tages hurtigt tilbage til dengang man var lille, hvor hele julens ånd fangede én på en helt speciel måde. Man holder jul for julen og samværet skyld, og det er helt perfekt i min verden. Det er, hvad julen kan lærer os ? man er sammen for at være sammen, og hvis man kan hjælpe andre med at være sammen, så er det helt optimalt. Julens magi får mig til at tro på nisser og julemanden. Ja, jeg tror på nisser og julemanden ? de findes fordi, at vi som mennesker giver dem liv. De symboliserer begge noget meget smukt ved livet, og det gør kærligheden også. Derfor tror jeg både på kærlighed, nisser og julemanden. Lad os give lidt af den kærlighed videre til dem som godt kunne bruge lidt ekstra i denne fantastiske juletid.

En lille hjælp er en stor hjælp

Røde Kors oplever et stigende behov for hjælp, og i år forventer de, at flere end 6.500 børnefamilier har brug for vores julehjælp. Julehjælpen består typisk af et gavekort til REMA 1000 på 800 kr. eller en julekurv fyldt med julens madvarer. Julehjælpen varierer lokalt og kan også indeholde lokale sponsorater og gaver til børnene. I kan se en lille sød film om Julehjælpen på dette link

Jeg har personligt startet en lille beskeden indsamling, og jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte. MEN hvis du kan undvære en lille bitte smule, så kan du faktisk selv justere det beløb, du kunne tænke dig at donere. HUSK at alle pengene går direkte til Røde Kors’ Julehjælp, og jeg personligt ikke har nogen økonomisk vinding ved dette initiativ.

I kan finde min indsamling på dette link.

eller ved at klikke på dette billede.

IMG_2090

Jeg har sat et mål om at samle 1000 kr sammen, måske er det lavt, måske er det højt. Uanset hvad er det umagen værd.

May your days be merry and bright. May all your Christimases be white.

-Juleeksperten

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores helt egen julebryg 'Holmbergs Julebryg'