Gløgg "The Guide"

Jeg har designet et juleslips

Reklame i samarbejde med ByKaae

Jeg er jo lidt en skør julefætter, når det gælder julebeklædning. Jeg er simpelthen vild med juletøj og juleaccessories, så da jeg fik muligheden for at designe mit helt eget juleslips, blev jeg helt ekstatisk. Du kan faktisk finde strikkeopskriften nederst i dette indlæg.

slips

Den skarpe læser har måske bemærket, at jeg har tilføjet juleentreprenør til mit CV. Det skyldes, at jeg efterhånden har været med til skabe lidt af hvert. Jeg har været med til at lave julekalendercitatplakater med CITATPLAKAT.DK. Jeg har forsøgt mig med t-shirts, jeg har lavet julemusik, brygget en juleøl med Munkebo Mikrobryg osv. Men nu er turen altså kommet til et juleslips. Det skal lige hurtigt siges, at det naturligvis ikke var mig selv, der skulle igang med strikkepindene. Tilbage i folkeskolen var jeg nok ikke lige ham, der sad forrest i klassen, da der blev delt strikkepinde ud i håndarbejde. Derfor har jeg allieret mig med en af de bedste strikkere i Danmark Charlotte Kaae, som strikker under navnet ByKaae.

ByKaae

FOTO © ByKaae

Charlotte Kaae har en strikkeblog, og selvom jeg er mand og ikke ved forfærdelig meget om strik, så var jeg blæst bagover, da jeg surfede rundt på hendes blog. Altså – en ting er at strikke et par strømper, det har vi nok alle en bedstemor, der kan. Men hvad ByKaae ikke kan med et par strikkepinde, det er ikke godt at vide. I 2011 udgav hun bogen »Krydret strik« og derved blev hendes firma ByKaae grundlagt med fokus på strikkedesign, udgivelser og undervisning. I oktober 2015 udgav hun endnu en bog, og der er flere på vej. På hendes strikkeblog kan man finde vejledninger og mange andre gode strikketips, så hvis det er aktuelt for dig, så smut endelig forbi hendes side. Derudover sender hun live strikketips, og har i forbindelse med hendes strikkerier doneret penge til velgørendehed. Det er da alletiders.

Mit Juleslips

Jeg har aldrig været en dygtig tegner, men det gør ingenting. Jeg tror, at mine tegninger har fået mange mennesker til at bryde ud i latter, og det er da også en bedrift. Da jeg så satte mig ned, og skulle udvikle et helt unikt design til et juleslips, åbnede jeg paint – det gode gamle tegneproblem. Selve skitsen kom til at se således ud:

Juleslips Daniel

Ja ja, det ligner noget, der er løgn, men det var altså sjovt at lave. Tankerne bag slipset var at det gerne måtte være så glitrende så muligt – Selve farven på min tegning er grå, men det er ment som farven sølv, og det må gerne skinne. Snefnugget – Det skal være hvidt, men det skal ikke have en hvid baggrund, det skal bare direkte i det sølv. H – Et hvidt H på midten, hvis det kan lade sig gøre. H’et er for Holmberg, og det H ville naturligvis kunne ændres, så det passer til den person, der bærer slipset. Hjertet – Slutteligt et lille hvidt hjerte på spidsen. Derudover skulle slipset have en standard bredde.

slips2

HELDIGVIS havde jeg, som sagt, allieret med med en af Danmarks bedste strikkere, og med hendes evner udviklede mit juleslips sig til noget helt fantastisk. Jeg var faktisk lidt overvældet over, at min lille fjollede tegning kunne blive til noget så smukt. Hermed følger også en strikkeopskrift, så man selv kan gå igang med strikkeriet.

slips3

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gløgg "The Guide"