Definitionen på julehygge

Det var den jul

Julen 2015 har været helt fantastisk, men alt godt har en ende, og det bedste ved at julen ender er, at man ved, at det bliver jul igen i 2016. Jeg er dog ikke færdig med at blogge.

IMG_2665

Jeg har gennem de seneste måneder postet flere og flere blogindlæg, men tanken er, at jeg efter nytår igen skruer ned for blusset. Julen går i hi, og det samme gør Juleekspert Daniel Røde. MEN…

DSC_0381

Jeg har allerede en masse nye projekter i støbeskeen, og jeg kan love alle en masse spændende projekter i 2016. Derfor går bloggen ikke helt i sommerhi. Jeg vil, når det passer sig, opdatere bloggen med nyheder og spændende indlæg, som alle leder op til julen 2016

IMG_1364

Allerede i januar går jeg i gang med at skrive drejebogen til et nyt og spændende projekt.

image

I julen 2015 har jeg ageret fast juleekspert for Go’ morgen Danmark.

vlcsnap-2015-11-30-17h30m17s716

Jeg har lavet min egen juleøl.

DSC_0032

Designet et juleslips

slips2

Skrevet og indsunget en ny julesang samt produceret og instrueret musikvideoen til sangen.

IMG_1363

Jeg har forfattet undervisningsforløb omkring julens historie med tilhørende opskrifter som udkommer i 2016. Jeg har blogget side op og side ned om julens mange facetter. Jeg anmeldt et hav af forskellige juleprodukter i form af øl, chokolade, skiudstyr, gløgg, småkager, slik, bagværk, film og udstillinger og et hav af andre produkter og begivenheder. Jeg har samarbejdet med store danske firmaer som Odense Marcipan, Urtekram, Cloetta, Scanbox, Medusa-Copenhagen osv. Jeg har udviklet stilistiske juleplakater.

IMG_2062

Stablet et julebryllup på benene med min elskede hustru.

DSC_0013

Jeg har gennem mit hverv som juleekspert hjulpet velgørenhedsorganisationerne Røde Kors, Kræftens Bekæmpelsen og Julegaveregn. Kort sagt er jeg ved at opbygge et juleunivers som er unikt, og som har skrevet mit navn på.

IMG_2090

Alt dette opnåede jeg i 2015, så hvis I har været underholdt på denne rejse gennem mit juleunivers, så lover jeg jer, at 2016 bliver endnu større, mere underholdende og ganske fantastisk.

TUSIND TAK TIL ALLE

DER STØTTER MIG OG LÆSER, FØLGER OG SYNES GODT OM MIN BLOG, FACEBOOKSIDE OG INSTAGRAM.

Nu julen er her – På loftet det sner.
Træet det stråler, gæsterne skåler.

– Juleekspert Daniel Røde

   

1 kommentar

  • Kalle

    Tak for dine mange spændende indlæg 🙂
    Og husk: julen 2015 er langt fra slut endnu.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Definitionen på julehygge