Det var den jul

1/2 år til juleaften

Dette blogindlæg går ud til alle jer dejlige mennesker der allerede går og glæder jer til juleknas, julemusik og julepynt – i dag er der kun 1/2 år til juleaften.

IMG_2240Desuden er der kun 160 dage til d. 1. december, og det betyder, at vi allerede kan begynde at julehygge om små 20 ugers tid. IMG_5777Nogle vil måske mene, at 1/2 år er lang tid, men så prøv at tænk på, hvor hurtigt det første halvår er gået – tiden flyver afsted, og det handler om at nyde hvert øjeblik. Jeg nød især min traditionelle indkøbstur i min lokale Kvickly i Nordens Hollywood i dag. Det gjorde jeg fordi, at de havde pyntet et lille hjørne af butikken op til jul. Under temaet Jul i Juli havde Kvickly sat en masse hyggelige julevarer frem, og det måtte jeg selvfølgelig have et par billeder af.IMG_5088IMG_5091IMG_5092IMG_5093Så julen er faktisk slet ikke så langt væk, som man umiddelbart skulle tro. Jeg har også hørt, at Bilka også har lavet samme juletrick som Kvickly, og det kan man da kun blive glad af.IMG_5090Selvfølgelig er det også vigtigt at nyde sommeren, og derfor drager min hustru og jeg snart afsted på vores bryllupsrejse til den franske riviera. Det bliver en fantastisk kærlighedstur med både fodbold, Tour de France, rosévin og solskin. Jeg glæder mig både til ferien og at der kun er 1/2 til juleaften.IMG_2665

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den jul