TV2's familiejulekalender 2016

Julehyggen frem for alt

Sikke dog et sommervejr – regn, regn og atter regn. Der er blevet sagt mange dårlige ting om vejret i den seneste tid, så derfor vil jeg gå mod strømmen – intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.IMG_5995Det danske sommervejr giver mig tid til en masse andre hyggelige ting. Der bliver bagt klejner, hygget med julekalender foran tvet, men der er også blevet plads til lidt fornyelse på bloggen. Den skarpe læser har måske bemærket, at min blog har fået et nyt og lækkert look, og så er de irriterende reklamer fjernet fra min blog. Dette skyldes, at jeg har flyttet min blog over på Danmarks bedste blognetværk – Bloggers Point.logoJeg har generelt været glad for mit forrige netværk, men jeg var rigtig træt af de mange reklamer, og derfor skriver jeg nu på Bloggers Point. Det ændre ikke noget for jer som læsere, da min blog forbliver på www.juleekspert.dkCoverfoto2_980pxSom sagt bruger jeg min sommerferie rigtig fornuftigt, jeg er nemlig i gang med at udtænke mine planer for den kommende jul, og jeg kan godt love jer, at det bliver rigtig spændende. Jeg har allerede nu flere juleaftaler på plads – juleaftaler som sikre både jer og undertegnede nogle rigtig spændende juleoplevelser. IMG_1307Der er både julekunst, juleopskrifter, julemusik, julekalendere og mange andre ting på vej til jer. Så det skal nok blive en fantastisk jul. DSC_0381

Nu julen er her – På loftet det sner.
Træet det stråler, gæsterne skåler.

– Juleekspert Daniel Røde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV2's familiejulekalender 2016