Jul, Juleopskrifter

Hjemmelavet julesnaps

Julesnaps er en herlig ting, og det er meget nemt at lave. Du kan i princippet lave lige den julesnaps, du har lyst til, men her kommer mit personlige bud på den perfekte julesnaps.

IMG_6035

Juleekspertens Julesnaps

(til 1 flaske)

3 kanelstænger
1 åbnet vaniljestang
2 stjerneanis
10 nellikker
10 mandler
1 spsk. frisk ingefær
100 g. sukker
1 økologisk mandarin
15 granatæblekerner
0,75 L. klar snaps

1385647_10151753620628842_1077388037_n

Fremgangsmåde

Knus kanelstænger, stjerneanis, mandler og nelliker i en morter.

1395209_10151753619883842_1758440237_n 1395182_10151753619973842_1793116465_n 1380655_10151753620078842_1055960825_n 1385540_10151753620723842_1608477885_nKlargør granatæblekerner og ingefæren.

1381372_10151753620868842_1157576024_nFlæk vaniljestangen.

1380641_10151753620438842_1971791346_nPrik huller i mandarinen.

1377476_10151753620223842_2032476414_nKom alle ingredienserne i et patentglas.

563647_10151753620163842_79650699_n 1381613_10151753620948842_1218305635_n Tilføj sukker.

1382263_10151753621203842_1125483532_nHæld snapsen over.

1382390_10151753621323842_273345750_nLuk glasset og lad snapsen trække indtil sukkeret er opløst (2 uger).

1382331_10151753621453842_1745230399_nSå snapsen er færdig, skal den filtreres og hældes på en passende flaske.

1453334_10151827446648842_686935825_n

Nu julen er her – På loftet det sner.
Træet det stråler, gæsterne skåler.

– Juleekspert Daniel Røde

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar