Du kan sagtens fejre jul med stil

Hvilken tv-julekalender skal du se?

Intet minder én mere om julen end temperaturer under frysepunktet, huse der gløder i smukke lys og en hyggestund med tv’et med en julekalender. Der er sket meget siden, DR sendte sin første julekalender i 1962. Dengang var der kun en tv-kanal og derfor kun en tv-julekalender. I dag kan det måske være svært at finde ud af, hvilke julekalendere der bliver sendt, og hvad tid de sendes, for der er rigtig mange. Derfor vil jeg gerne give dig det totale julekalenderoverblik.

Både DR og TV2 disker op med genudsendelser. Jeg er rigtig glad for et gensyn med ‘Familien Andersens Julehemmelighed’ og ‘Alletiders Jul’. ‘Ludvig og Julemanden’ hører ikke til blandt mine favoritter. Jeg er virkelig spændt på at se DR1’s nye julekalender ‘Den Anden Verden’, og så glæder jeg mig til at grine af ‘Rytteriets Jul’. Det skal nok blive en skøn julekalendersæson.

Sendeplanen ser således ud:

Du kan læse mere om julekalenderne, hvis du klikker på linket.

DR Ramasjang

Kl. 17:00 – Nissebanden i Grønland

DR Ultra

Kl. 06:45 og 17:25 – Hotel Krølle på Halen (danske stemmer)

DR 1

Kl. 19:30 – Den Anden Verden

DR 2

Søndage kl. 21:00 – Rytteriets Jul

TV 2

Kl. 16:25 – Alletiders Jul
kl. 20:00 – Ludvig og Julemanden

TV 2 Charlie

Kl. 20:25 – Familien Andersens Julehemmelighed

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Skriv en kommentar

 • Sacha-Natascha

  Fedt. Havde ikke hørt om Hotel Krølle på halen. Den glæder jeg mig til at skulle se sammen med datteren.
  Er også meget spændt på DR1 julekalenderen, men de seneste nye har været virkelig gode, så har høje forventninger.
  Selv er jeg vild med Ludvig og Julemanden, så er glad for at det er den, de har valgt at sende, frem for f.eks. Mikkel og guldkortet. Og Alletiders jul føler jeg, at vi blev snydt for tilbage i 2014, så den glæder jeg mig nu også til, selv om jeg har set den 5 gange i år 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er slet ikke til ludvid og julemanden. Ja den er godt lavet men jeg synes overhovedet ikke der er noget jul over den. Pyrus er favoritten med nissebanden i Grønland.
  Jeg er bare ærgelig over at de viser alletiders jul allerede 16.25
  Jeg har først fri kl 16.20 med 30 min kørsel hjem. Ja så er det slut. Det et jeg ret ærgelig over fordi de er nOg et andet at glæde sig til det kommer i tv og at sætte dvd’en på. Så jeg kommer til at primært følge med på dr 1 og ramasjan og Charlie. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan sagtens fejre jul med stil