Nu kan du forevige familiens juleminder

Nyskabende julepynt til træet

Reklame i samarbejde med Yerst Glas

Frosten har lagt sig i gaderne, og istapperne hænger måske allerede ned fra juletræet. Disse istapper, som er et unikt stykke pynt til juletræet, er udviklet af Glaskunstner Mikkel Yerst og jeg.

Jeg så for første gang Mikkel Yerst i DR-programmet ‘Made In Denmark’ og efterfølgende i ‘Made In Denmark Jul’. Mikkel er glaskunster, og hans værksted og butik ligger i Silkeborg. I programmet ‘Made In Denmark Jul’ fortalte Mikkel, at han elskede jul, og derfor tog jeg kontakt til ham.

IMG_7090Som nævnt, ligger Mikkels butik i Silkeborg, og her gør de noget ud af julen. Det er 11 år siden, at Mikkel første gang pyntede sin butik op til jul, og dengang var temaet Hawaii. Temaet skifter år efter år, og i år er butikkens juletema hemmeligt, men butikken er blevet pyntet med 30 fyrretræer, 4 kubik meter barkflis, 10 kvadrat meter mos, en skovsø og nogle små fisk. Så kan du prøve at gætte, hvilket tema, der er tale om.

©Yerst Glas

Mikkel og jeg aftalte i starten af året, at vi skulle lave noget julepynt. Efter flere idesparringer endte det ud med Istappen.

IMG_7229 Istappen er et fantastisk stykke glaskunst, som både kan pynte på juletræet, men også andre steder. Istappen fungerer også som vase, hvori man kan placere en julerose eller en anden form for blomst.

IMG_0302Istappen koster 169,-, og den kan meget snart købes på Yerst Glas webshop, i den fysiske butik i Silkeborg og på Herregården Skjoldenæsholm.

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du forevige familiens juleminder