Nyskabende julepynt til træet

De populære julekalenderplakater er tilbage

Reklame – i samarbejde med Citatplakat

Julemåneden er lige om hjørnet, og det samme er tv-julekalenderne. I den forbindelse er det også blevet tid til at genopfriske et par af de klassiske julekalendercitater.

IMG_2161

Julekalenderen som vi kender den i dag stammer tilbage fra 1962, hvor DR for første gang sendte en julekalendere på tv. Julekalenderen hed ‘Historier fra hele verden’, og der er løbet meget vand under broen siden dengang. Fælles for tv-julekalenderne er, at de kan samle danskerne om tv-skærmene. De er blevet folkeeje og folkekære, og noget alle danskere har en holdning til. Jeg tror ikke, der findes et eneste mennesker i Danmark, som ikke på stående fod kan fortælle, hvilken julekalender, de har som favorit, og hvilken de synes mindst om. Derudover kan de fleste også citere mange tv-julekalender, og det gav mig ideen til at kontakte firmaet Citatplakat.

IMG_2062

Citatplakat er et dansk firma, som har specialiseret sig i at lave moderne citatkunst. Konceptet et, at lave plakterne med relaterbare citater fra kendte danske film, sjove øjeblikke på youtube eller andre underlige eller sjove fænomener. Det kan være alt fra Egon Olsens skideballer eller et “Bare ærgerligt Sonny boy‘” fra ‘Den Eneste Ene’. Mange kan nikke genkendende til citaterne, og derfor kan de bruges som en personlig gave, da man ofte har brugt citaterne sammen med bestemte mennesker. Jeg har selv et par stykker hængende herhjemme, og de har givet anledning til mange smil fra os og vores gæster.

Julekalendercitater

I samarbejde med Citatplakat har vi udviklet nogle fem julekalendercitatplakater, som nu kan købes igen. Vi havde en utrolig lang liste med citater, men vi udvalgte fem af de bedste.

A tror lige a skal ud og puste grise op

IMG_2169

Oluf har sine helt egne geniale udtryk i ?The Julekalender?. Et af dem er ?A tror lige a skal ud og puste grise op?, som selvfølgelig ikke betyder, at han skal ud og blæse i en gris, men at han skal en tur på tønden.

©Citatplakat

Bob bob bob bob!

IMG_2167

?The Julekalender? må, sammen med ‘Jul på Vesterbro’ og ‘Familien Andersens Julehemmelighed’, være en af de sjoveste voksenjulekalender, der er lavet, og julekalenderen har da også skabt et helt nyt udtryk samt en gestus! Vi har forsøgt at fange både gestussen og det fede udtryk: ?Bob bob bob bob?.

©Citatplakat

Halli hallo, og lige et øjeblik!

IMG_2176

Alletiders Jul er er fantastisk julekalender. Pyrus er en helt særlig karakter, og bruger nogle fantastiske udtryk. Det bedste må dog være, det der er angivet på denne super fede retroplakat, nemlig: “Halli hallo, og lige et øjeblik!”

©Citatplakat

Anton, du har revnet dine bukser  & Det ved jeg godt, din odder!

IMG_2161

Jullerup Færgeby er en af de bedste julekalendere, der nogensinde er rullet over skærmen på dansk TV. Alle kender disse fantastiske citater, så de behøver ikke en større præsentation.

©Citatplakat

©Citatplakat

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyskabende julepynt til træet