Mysteriet om 'Andersens Julehemmelighed'

Det perfekte outfit til juleaften

Reklame. i samarbejde med Funky Christmas Jumpers og kamillarasmussen.dk.

Du kender det sikkert. Du aner ikke, hvad du skal tage på juleaften. Du står foran spejlet og er lidt træt af din slidte røde skjorte, som du har haft på de sidste mange juleaftener. Bare rolig – i dette blogindlæg finder du det perfekte outfit til juleaften.

Funky Christmas Jumpers blev etableret i 2008 og er i dag vokset til en af de største julesweater- og juleskjorteproducenter på markedet. Ideen til juletøjet blev født ud af en frustration og et mislykket forsøg på at finde en julesweater til en julefest, og nu sælges deres sweatre og skjorter i hele verden. Deres julesweatre skiller sig ud fra mængden ved at have virkelig sjove motiver, men det er deres skjorter, vi skal kigge på i dag.

The Show Stopper

Denne juleskjorte har fået tilnavnet ‘The Show Stopper “, og det er en lækker bomuldsskjorte. Juleskjorten er slimfit, men det skal ikke afskrække dig. Den sidder perfekt, og er ganske almindelig i størrelsen. Den røde farve får virkelig det bedste frem i én, og det er et must-have for modefanatikere. Denne juleskjorte skal nok sørge for, at du er i centrum for opmærksomhed denne juleaften. Faldende sne, grønne træer, snemænd og Rudolf gør denne juleskjorter helt unik. Du kan købe den røde frækkert her.

IMG_7519

Downhill Santa

Denne juleskjorte er indbegrebet af coolness. Det er samme skjortetype som “The Show Stopper”, men denne skjorte kan gøre alle julefans misundelige. Julemanden på susende ski, en cool isbjørn og Rudolf med den røde tud. Denne skjorte er det stilsikre valg og udstråler selvtillid. Juleskjorten er af den mere tilbagelænede slags, hvilket gør den perfekt til juleaften. Du kan købe den blå selvtillidsmodel her.

The Party Popper

Hvem sagde, at gul er en sommerfarve? Denne juleskjorte er den mest gakkede, og kan helt sikkert også skaffe dig lidt opmærksomhed. Der er juletræer, snemænd og rensdyr og masser af julepynt på skjorten, og hvem kan ikke lide en masse julepynt? Det kan også være, at du går og sukker lidt efter sommerens varme farver, og så er denne juleskjorte perfekt til dig. Den kan også sagtens bruges om sommeren som en Hawaii-model. Jeg vil dog også mene, at denne juleskjorte er perfekt til årets største aften – juleaften. Du kan købe det gule mirakel her.

IMG_7768Jeg er sikker på, at disse skjorter er det perfekte outfit til juleaften, men hvis du synes, at du lige mangler det sidste touch, så er prikken over i’et denne fantastiske   julebutterfly.

Jeg har, i samarbejde med kamillarasmussen.dk, designet en stilet og unik julebutterfly. Ideen til julebutterflyen udspringer af, at jeg længe har savnet en julet og moderne butterfly. Så hvis du mangler den sidste vigtigste detajle til at fuldende dit outfit til juleaften, så kan den stilede julebutterfly købes her.

Butterfly

Hvis du bestiller en af de nærmeste dage, kan du sagtens nå og få både skjorte og butterfly inden juleaften. Det vil sikre dig et stilfuldt look, og jeg kan love dig for, at folk vil kigge misundeligt efter dig på gaden.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mysteriet om 'Andersens Julehemmelighed'