Sådan laver du den perfekte Risalamande

Giv alle børn en god jul via Røde Kors’ Julehjælp

Hvert år uddeler Røde Kors julehjælp til udsatte børnefamilier i Danmark. Jeg har, igen i år, engageret mig som ambassadør for Røde Kors Julehjælp for at hjælpe med at give alle børn en god jul.

UnavngivetHvem vil ikke gerne hjælpe Røde Kors med at give alle børn en god jul i år? Lige nu har tusindvis af børnefamilier i Danmark brug for Røde Kors’ julehjælp, så de kan fejre jul. Sammen kan vi give børnene og deres familier en julekurv, de kan samles om og glædes over.

En lille hjælp er en stor hjælp

Røde Kors oplever et stigende behov for hjælp, og i år forventer de, at flere end 7300 børnefamilier har brug for vores julehjælp. Julehjælpen består typisk af et gavekort til Coop på 800 kr. eller en julekurv fyldt med julens madvarer. Julehjælpen varierer lokalt og kan også indeholde lokale sponsorater og gaver til børnene.

Her kan du læse en lille fortælling om, hvor vigtigt Røde Kors’ Julehjælp er.

Ved juletid er man omringet af skønhed. Man tages hurtigt tilbage til dengang man var lille, hvor hele julens ånd fangede én på en helt speciel måde. Man holder jul for julen og samværet skyld, og det er helt perfekt i min verden. Det er, hvad julen kan lærer os ? man er sammen for at være sammen, og hvis man kan hjælpe andre med at være sammen, så er det helt optimalt. Julens magi får mig til at tro på nisser og julemanden. Ja, jeg tror på nisser og julemanden ? de findes fordi, at vi som mennesker giver dem liv. De symboliserer begge noget meget smukt ved livet, og det gør kærligheden også. Derfor tror jeg både på kærlighed, nisser og julemanden. Lad os give lidt af den kærlighed videre til dem som godt kunne bruge lidt ekstra i denne fantastiske juletid.

IMG_0202

SÅDAN KAN DU STØTTE

SMS – send JULEGAVE til 1240 og støt med 100 kr.

Det koster 100 kr. + alm. sms takst.
Beløbet betales over telefonregningen

Du kan også nemt støtte Julehjælpen på dette linkeller i Kvickly, Super Brugsen, Dagli’- og Lokalbrugsen ved kassen, når du handler.

Lad os sammen sprede en masse varme og julestemning til dem, som har virkelig har brug for det.

IMG_0207

Nu julen er her ? På loftet det sner.
Træet det stråler, gæsterne skåler.

? Juleekspert Daniel Røde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du den perfekte Risalamande