Den bedste købegløgg

5 gode julefilm på Netflix som du ikke har set før

Netflix julemanden har været gavmild i år. Der er kommet et hav af julefilm på Netflix, og selvom det er fristende at se ‘Fars Fede Juleferie’, ‘Scrooged’, ‘Elf’, ‘Mission Julegave’ eller ‘Alene Hjemme’, så findes der faktisk også en masse mindre kendte julefilm, som helt sikkert er seværdige. Jeg har set de fleste igennem, og her får du min guide til de 5 bedste julefilm på Netflix som du nok ikke har set før. Alle filmene kan findes på det danske Netflix.

IMG_7874

Holiday In Handcuffs (Jul I Håndjern)

Familiens sorte får Gertrude skal besøge sin familien julen over. Hun har mistet både sin kæreste og sit job, og i frygt for at blive til grin for hele sin familien, kidnapper hun en tilfældig mand på hendes gamle arbejde. Hun truer manden med en pistol og ifører ham et par håndjern og fortæller ham om hendes situation. Filmen har skruet lidt ned for den klassiske juleromantik og op for humoren, og det er befriende med en anderledes og humoristisk julekomedie.

The Mistle-Tones (Misteltonerne)

Holly har en fantastisk sangstemme og er indstillet på at tage til audition hos en legendarisk lokal julesanggruppe, som blev grundlagt af hendes afdøde mor for mange år siden. Desværre lykkedes det ikke for Holly, og den mindre talentfulde Marci får hendes plads i sanggruppen. Det får Holly til at starte sin egen sanggruppe: The Mistle-Tones. Dette fører naturligvis til en sangkonkurrence juleaften. Det sjove ved denne film er, at man ser Tori Spelling (Beverly Hill 90210), som spiller den irriterende Marci. Dette er en julefilm for de sangglade, og der er virkelig mange fine julesange med.

Once Upon a Holiday (Der var engang jul)

Dette er en julefilm for royalisterne. ‘Once Upon A Holiday’ er en hyggelige og spændende julefilm, der handler om en prinsesse, der er træt af hendes diamantbesatte liv og det kongelige ansvar, der følger med at være en prinsesse. Hun ønsker at se, hvordan almindelige mennesker lever, og en dag får hun endelig modet til at stikke af. Hun møder en flot fyr og oplever den nye spændende verden udenfor slottet.

The Spirit of Christmas (Julens Ånder)

Kate er advokat og arbejdsnarkoman. Hun har 12 dage til at vurdere til motel, som skal sælges, men ejeren er ikke så samarbejdsvillig. Ejeren hævder, at der er ånder på motellet, og de vil ikke godkende salget. Det er meget vigtigt for Kate at få vurderet motellet, da hendes forfremmelse afhænger af det. Hun tjekker derfor ind på motellet, men der går ikke længe før hun møder ånderne. Dette er en anderledes julefilm, og skuespillet er virkelig godt i denne film. Jeg er vild med Kate, som er meget troværdig. Du skal se denne julefilm, hvis du vil se en anderledes julehistorie udfolde sig.

Cookie Cutter Christmas (Småkagejul)

Christie og Penny har været rivaler lige siden folkeskolen. Nu er de begge voksne, de og arbejder på den samme skole, hvor de stadig konkurrerer konstant. Julen nærmer sig, og skolen er ved at gøre klar til et årligt velgørenhedsarrangement, som vil byder på en spændende julesmåkager bagedyst blandt lærerne. Penny og Christie deltager selvfølgelig – både fordi, at de gerne vil slå hinanden, men der er også en stor præmie på spil. Christie er håbløs i et køkken, men så møder hun James, som er en fremragende bager og derfra tager historien fart. jeg vil klart anbefale denne film til alle skolelærerne og Den Store Bagedyst-fans. Det er både en sjov og hyggelig film.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste købegløgg