10 ting du ikke vidste om 'Alene Hjemme'

10 ting du ikke vidste om ‘Alene Hjemme 2: Glemt i New York’

Reklame ? sponsoreret af GUCCA.dk og indeholder affiliate links

Igen i aften får du et gensyn med Kevin McCallister, når TV3 viser  ?Alene Hjemme 2: Glemt i New York? kl. 20:30. I går viste TV3 ‘Alene Hjemme’, og selvom de to film minder meget om hinanden, så er de begge fantastiske, og jeg har svært ved at vælge, hvilken af de to film, der er den bedste. Hvilken en af din favorit? Afgiv din stemme i kommentarfeltet. I dette indlæg kan du læse ti ting, som du ikke vidste om ?Alene Hjemme 2: Glemt i New York?.

©GUCCA

1: Macaulay Culkin blev betalt 4,5 millioner $ (Ca. 32 mill. danske kroner) for at medvirke i denne film. Det var den højeste løn til et 12-årig barn på det tidspunkt.

2: Læger har analyseret de faktiske virkninger af de kvæstelser som tyveknægtene Harry og Marv pådrager sig i filmen. Eksempelvis ville man, hvis man fik en mursten i hovedet, i bedste fald få hjerneskade, i værste fald ville man dø.

3: Donald Trump viser Kevin vej til reception på Plaza hotellet.

4: Filmen blev faktisk filmet på Plaza hotellet i en Central Park suiten. Telefonnummeret til hotellet er det rigtige nummer, og det virker stadig.

5: I due-angrebet, i parken i slutningen af filmen, blev Marc og Harry, ifølge skuespiller Joe Pesci, dækket med ægte fuglefrø og omkring 300 duer.

6: Dirigenten for orkestret, som Kevin og due-damen kigger på, er Celine Dion’s mand og manager René Angélil.

7: Det var meningen, at der skulle have været en aftershave-scene a la den fra ‘Alene Hjemme’ på Plaza hotellet, men Chris Columbus droppede den af to årsager. Filmen var allerede to timer lang, og så han var bange for, at folk ville beskylde denne filmen for at ligne sin forgænger for meget.

8: Harry’s revolver, som han trækker i slutningen af filmen, er en Colt Police Positive.

9: Brenda Fricker’s spiller due-damen, og hun er baseret på old bird woman fra Mary Poppins (1964).

10: I følge Honest Action kræver ‘Alene Hjemme’ og ?Alene Hjemme 2: Glemt i New York?, at Harry har 9 liv, og at Marv har 14 liv for at overleve.

Du kan løbe ‘Alene Hjemme 2’ her

Du kan købe ‘Alene Hjemme’ her

Du kan købe alle fire film her

Nu julen er her ? På loftet det sner.
Træet det stråler, gæsterne skåler.

? Juleekspert Daniel Røde

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du ikke vidste om 'Alene Hjemme'