Sådan arrangerer du den perfekte jul

90’er-stjerner gør comeback med julealbum

90’er-stjernerne er nu for alvor klar til at vende tilbage til julehitlisterne. De har udgivet et julealbum før, men det er efterhånden 20 år siden. Det er ikke sikkert, at du kender julealbummet, men du kender helt sikkert deres største hits, og nu vender de altså for alvor tilbage med et spritnyt julealbum.

Sidste jul annoncerede Zac Hanson, bandets yngste medlem, på Twitter, at HANSON‘s nye julealbum skulle hedde ‘Finally Its Christmas’. I meddelelsen fortalte han, at bandet netop havde afsluttet deres indspilning af ‘Winter Wonderland’, som samtidig var et af de nye tracks på den kommende juleplade.

Mange husker sangen ‘MMMbob’, som var et kæmpe hit i 1996. Samme år udgav HANSON et album med samme navn, og det blev en stor succes, også  i Danmark. Året efter kom opfølgeren ‘Middle of Nowhere’ og derefter julealbummet ‘Snowed In’. Siden da har vi ikke hørt meget fra HANSON i Danmark.

HANSON forsvandt dog aldrig helt. De har udgivet flere albums og turneret USA tyndt. Nu er der gået 20 år siden de sidst udgav et julealbum, og det heldigvis blevet tid igen. Der er endnu ingen udgivelsesdato for albummet, men jeg glæder mig til at høre, hvad de tre brødre har fundet på.

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan arrangerer du den perfekte jul