Sendeplan for ALLE julekalendere i 2017

Fem nye og sjove julelege til julefrokosten

Julefrokostsæsonen står for døren, og du står sikkert og mangler underholdning til julefrokosten, julefesten eller juleaften? Indendørs sneboldkamp, Den Besværlige Pakkeleg eller Brunkagemand. I dette indlæg finder du fem sjove og anderledes julelege, som du nok ikke har prøvet før.

IMG_6890

Er du også i tvivl om, hvad du skal drikke juleaften? Få svaret her

Indendørs sneboldkamp

Du skal bruge:

En pose skumfiduser
En adventskrans uden lys
Papir og blyant.
En stor skål el. en gryde.

Julelegen:

Først skal kransen hænges op, men ikke på den traditionelle måde. Kransen skal hænge vandret, så man kan kaste “snebolde” gennem den. Hæng kransen op i en dørkam og placer gryden/skålen på gulvet ca. 1 meter væk fra kransen. Du stiller dig på den anden side, og nu skal du kaste “sneboldene” (skumfiduserne) gennem kransen. Hver deltager har 60 sekunder til at få så mange “snebolden” i gryden/skålen så muligt. Points noteres på papiret, og deltageren med flest point vinder. Man kan spille en runde eller flere.

IMG_6866 IMG_6871 IMG_6876 IMG_6880 IMG_6885(Kilde til legen: http://zachandcallie.blogspot.dk/2011/12/minute-to-win-it-christmas-party-part-1.html)

Juleskummagerdreng

Du skal bruge:

Juleskum

Julelegen:

Denne leg er meget simpel. Alle deltagere skal fylde deres mund med juleskum. Den deltager, som kan have flest juleskummænd i munden, vinder.

IMG_6927 IMG_6928 IMG_6930 IMG_6931

Julemusik gør dig lykkelig. Læs hvorfor her…

Den besværlige pakkeleg

Du skal bruge:

2 handskegrydelapper
1 godt indpakket gave
1 terning og et raflebæger

Julelegen:

Jeg faldt over denne leg på facebook, og den går ud på, at man har en stor og godt indpakket i midten. Gaven tilfalder den første person, som slår en sekser. Raflebægeret går på tur, som i almindelige pakkeleg. Den sjove twist er, at når man slår en sekser, skal man iføre sig handskegrydelapperne og forsøge at pakke julegaven op. Så snart den næste deltager slår en sekser, overtager vedkommende handsker og gaven og forsøger at pakke gaven op. Legen fortsætter indtil, at en deltagerne har pakket gaven op, og dermed vinder gaven.

IMG_6909 IMG_6913 IMG_6917

Brunkagemand

Du skal bruge:

En pose med brunkager

Julelegen

Sæt en brunkage i panden. Du skal få den ned i munden uden at bruge andet end dit ansigt.

IMG_6951 IMG_6952 IMG_6953

Rudolf får den røde tud

Du skal bruge:

Vaseline
Små vat-dutter
Elastikbånd

Julelegen:

Elastikbåndet klippes i 18-20 cm længde. I den ene ende af båndet binder man en lille vat-dut. Hver deltager skal nu smøre vaseline på sin næsetip. Man tager den ende af elastikbåndet i munden, som ikke har en vatdut, og nu gælder der om at svinge vatdutten op, så den sætter sig fast på næsen, uden at man rører ved den. Hvis en deltager rører vatdutten med hænderne, blive vedkommende diskvalificeret. Deltagerne må heller ikke røre deres ansigt med deres hænder. Den deltager der først har fået dutten til at sidde fast 5 gange har vundet.

IMG_6961 IMG_6962 IMG_6966(Kilde til leg: http://www.yourhomebasedmom.com/christmas-minute-to-win-it-games/)

IMG_6890

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

1 kommentar

  • Sacha-Natascha

    Ser skægt ud.

    vi har plejet at åbne pakke med grydehandsker, men vi skulle samtidig bruge kniv og gaffel og pakken var pakket ind i 4-5 lag papir, og man måtte kun tage 1 lag af af gangen. En anderledes måde til mandelgave, når man ikke kan finde en dessert, alle i familien kan lide 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sendeplan for ALLE julekalendere i 2017