Nisserne kommer

Gourmetjulekalender til selvforkælelse

Reklame ? sponsoreret af Karamel Kompagniet

Herligt er det, når man ved, at de 24 magiske decemberdage nærmer sig. Du ved, så vel som jeg, at det betyder, at de skønne julekalendere igen kan findes online landet over. Min nissenæse har snuset sig frem til en gourmetjulekalender fra Karamel Kompagniet.

En gourmet karamel-julekalender – det kan kun være godt. Julekalenderen kommer fra Karamel Kompagniet og indeholder 48 meget velsmagende karameller. Ja, du hørte rigtigt, der er hele 48 karameller, og derfor er julekalenderen delevenlig. Karamel Kompagniet ligger på solkinsøen Bornholm i den skønne by Gudhjem. Karamel Kompagniets allerførste karamel blev skabt i et køkken på Bornholm ud fra bedstemor Knightbridges gamle bog med opskrifter. Bedstemor Knightbridges er Annas, og hun ejer Karamel Kompagniet med sin mand Carsten, og de åbnede deres karamelbutik i 2004. Hver eneste karamel er personligt lavet af deres karamelmester.

logo_46_karamelkompagniet.v20141111093331

Julekalenderen er en del af en juleserien Juledrømme, som også indbefatter en meget dekorativ juledåse, som naturligvis også indeholder karameller. Både dåsen og julekalenderen er designet af den danske kunstner Mads Berg.

Man får altid lidt ekstra points i min bog, hvis julekalendere indeholder godter nok til to – dvs. 48 lækre karameller. Det kan dog være lidt svært at dele denne julekalender, da karamellerne er så utrolig lækre. Bag lågerne gemmer der sig et hav af lækre smagsvarianter. Uanset om man er til  søde, salte, stærke eller friske karameller, så er der noget for en hver smag. Jeg glæder mig godt nok til december.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul

? Juleekspert Daniel Røde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nisserne kommer