Ny julemusik i 2017

En anderledes julekalender

Reklame – anmeldereksemplar modtaget af ’24 Julekalender’

I dette indlæg ser jeg nærmere på tre nye julekalender. De er alle en del af serien ’24 Julekalender’, som er den i klassiske julekalenderform, hvor man tæller ned til juleaften.

’24 Julekalender’ kommer som sagt i tre forskellige udgaver, og de beskrives således af folkene bag:

24 Julekalender GRØN · Til børn fra ca. 8 år
En nedtælling til juleaften med 24 sjove og lidt skøre opgaver. En decemberkiller til børn! Tegn, mal, skriv, test, bag, leg.

24 Julekalender GRÅ · Til juleskeptikere fra ca. 16 år
En nedtælling til juleaften med 24 enkle og uhøjtidelige udfordringer. Garanteret fri for guirlander og glimmergran! Skriv, test, ønsk, pimp, kast, SKÅL!

24 Julekalender RØD · Til juleelskere fra ca. 16 år
En sjov og uforpligtende nedtælling til juleaften med 24 finurlige opgaver. Et kærligt los til den indre juleperfektionist! Tegn, mal, skriv, leg, test, kys.

Jeg har, udfra mine bedste julekompetencer, forsøgt at sætte mig ind i hovedet på en 8-årig, og startet med den grønne julekalender. Julekalenderen har undertitlen “-en decemberkiller til børn!”, og derfor forventer jeg høj underholdningsværdi, hvis denne bog skal kunne underholde os helt frem til juleaften. Mit samlede indtryk af denne grønne julekalenderbog er udmærket, men skal jeg sætte mig i en 8-årigs sted, så tror jeg ikke på, at der er underholdning nok i bogen. Der er mange rigtig fine aktiviteter i bogen (Er du i julehumør-testen?, Juleønskekager), men der måtte gerne være lidt mere kød på, siger jeg som meget entusiastisk julekalenderbruger.

Den grå julekalenderbog er til juleskeptikeren, og her får vi lovning på en julekalender, som er “garanteret fri for guirlander og glimmergran”. Dvs. at jeg nu er kommet på en endnu sværere opgave, da det at være juleskeptiker er fjernt fra mit livsbillede, men skulle jeg nu alligevel prøve, så har den bog også en del sjove og underholdene aktiviteter (December overvejerser, Smagstest og testen Er du nisse eller nåsåer?).  Den grå julekalenderbog er på ingen måde blottet jul, da alle aktiviteter har noget med jul at gøre, men om de kan få en juleskeptiker i julestemning, ved jeg ikke med sikkerhed.

Den sidste julekalenderbog er den røde, som er til juleelskere, og her er jeg for alvor på hjemmebane. Julekalenderen lover “Et kærligt los til den indre juleperfektionist”, og i sær aktiviteterne ‘Spred julestemning’, “Nipnapper” og “Øvese i at kysse Julemanden” giver mig store julefilm på læben. Bogen indeholder en fin blanding af nostalgisk og moderne julehygge. Den røde ’24 Julekalender’ er helt sikkert julekalenderen for undertegnede.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul

? Juleekspert Daniel Røde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny julemusik i 2017