Disse juleøl er perfekte til julefrokosten

Vind julens vildeste jakkesæt

Reklame for Oppo Suits

Sidste år var det julesweatre, der var det nye – i år er det julejakkesættet. Det hollandske firma OppoSuits har specialiseret sig i at lave de mest farverige og flotte julejakkesæt, og NU giver jeg dig mulighed for at vinde et af disse herlige jakkesæt. Læs hvordan i bunden af dette indlæg.

Jeg faldt tilfældigt over denne serie af jakkesæt, da jeg skulle finde årets nye julekluns, og straks blev jeg betaget af disse julede jakkesæt. De udstråler jul med jul på, og er så overdrevede og kiksede, at jeg måtte have fingrene i et sæt. OppoSuits hævder, at de kan sende  julesweateren på førtidspension, og jeg må give dem ret i, at deres julejakkesæt er noget for sig. Jakkesættene var i første omgang kun til mænd, men i løbet af årerne er OppoSuits også begyndt at lave jakkesæt til kvinder, og i år har de tilføjet jakkesæt i små størrelser til deres kollektion. Så  kan ens børn også komme til at se festlige ud til jul.

Som den juleelsker jeg nu engang er, så valgte jeg naturligvis to julejakkesæt. Valget faldt på Santaboss, som i min verden kan få de fleste julesweatre til at se stuerene ud.

The Santaboss

Jeg var som et lille barn juleaften, da jeg modtog mine jakkesæt. Pasformen er ganske fin, og i skemaet nedenfor, finder du en størrelsesguide med mål, så du kan finde din størrelse. Jeg er en meget standard størrelse 52, men jeg måtte alligevel lige forbi min lokale skrædder, så jeg kunne få justeret de sidste detaljer på mine jakkesæt – det er jo jul. Det er på ingen måde nødvendigt at få jakkesættet rettet til, men i mit hverv, så skal min beklædning være helt skarp.os_size-chart_2

Men som sagt – et julejakkesæt var ikke nok for undertegnede, og jeg måtte også have fingrene i et julejakkesæt fra årets julekollektion. Jeg valgte Iconicool, som er kollektionens mest stilrene jakkesæt. Jakkesættet holdes i en klassiske julerød, hvorpå man finder hvide snemand, stjerner og andre julemotiver.

The Iconicool

 

GIVE AWAY

Et af disse stilfulde og ikoniske jakkesæt har du nu muligheden for snart at kunne iføre dig til årets julefester. Du vil blive elsket af ethvert familiemedlem – der er ingen tvivl om det. Selv din skøre onkel, som du kun ser en gang om året, vil være en smule jaloux på dig.Du har nu muligheden for at vinde et Santaboss eller et Iconicool julejakkesæt. I kommentarfeltet på FACEBOOK el. INSTAGRAM skal du tagge den største juleentusiast, du kender, så han/hun heller ikke går glip af chancen for at vinde et af disse skønne jakkesæt. Jeg trækker lod blandt alle de deltagende d. lørdag d. 18 november. Lykke til! 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul

? Juleekspert Daniel Røde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse juleøl er perfekte til julefrokosten