Sendeplan for ALLE julekalendere i 2018

Ny dansk nytårssang sender dig flyvende ind i det nye år

Danmark mangler så absolut en dansk nytårssang, og hvis du er ved at blive træt af at skråle med på “Vær velkommen, Herrens år” eller “Der er et yndigt land”, så har min gode veninde Louise Dubiel heldigvis givet os et lækkert alternativ.

Sangen “Det nye år” er en nytårssang til danskerne skrevet af sangerinde Louise Dubiel. Den er let som en fjer og propfyldt med fyrværkeri, konfetti, nytårsforsæt og frostklare nætter, som alle kender og kan synge med på hvert eneste år.

Jeg fik selv mulighed for at lytte til sangen tilbage i november, og allerede der følte jeg mig klar til nytårets komme. Nu er julen afsluttet, og derfor har jeg nu igen fundet sangen frem, og herhjemme kommer vi helt sikkert til at fejre det nye år i selskab “Det nye år“.

Jeg havde selv fornøjelse af at arbejde sammen med Louise Dubiel i år, da årets julesang blev undfanget. Vi skrev ‘Glædelig Fredelig Jul? sammen, og sangen er allerede blevet afspillet flere gange i radioen. Louise har  før hittet med sangen ?Forpulet Perfekt? og var i år deltager i Danskpop Talent. Louise sang også kor på min julesang.

Du kan lytte til “Det nye år” HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sendeplan for ALLE julekalendere i 2018