Sendeplan for ALLE julekalendere i 2018

Test dig selv. Hvilken type er du nytårsaften?

GODT NYTÅR! I aften skal vi alle feste, men der er stor forskel på, hvordan man fester. Det kommer meget an på, hvor gammel man er, men hvilken type er du nytårsaften? Er du den forvirrede teenager, den bekymrede far eller den dansende mor? Jeg er en sikker 6’er. Min datter og jeg var oppe kl. 04:30 i morges, og jeg har svært ved at forestille mig, at jeg kan holde mig vågen til midnat 🙂

IMG_7965

1. Du er det lykkeligt uvidende barn

Før du bliver 11 år, har nytårsaften ikke den store betydning. Du kan få lov til at være længe oppe og springe ind i det nye år, og det er meget sjovt. Dine forældre er sammen med deres venner, og drikker nok lidt for meget. De taler højt om kedelige voksenting, og det er altså ikke så sjovt.

Fil_007

2. Du er den forvirrede teenager

I dine teenageår får du en åbenbaring: Alle råber “Godt Nytår” ved midnat, hvorefter alle kysser hinanden, og det vil sige, at du kan få et kys uden at skulle arbejde for det. Senere rammer du en fest eller at bar i byen, der lukker 15-årige ind. Måske er der håb om at drage fordel af den universelle desperation for at finde nogen til at savle over ved midnat.

3. Du er hipster i studentertiden

Du føler dig som en verdensmand, og har naturligvis et kondom i din tegnebog. Du er klar til at stå i lange diskotekskøer. Det er slut med de beskidte barer, som nu er skiftet ud med klæbrige natklubsgulve, dyre barpriser og en generel beruset zombieapokalypse chance for, at du får noget på den dumme. Du er blevet modig nok til at springe ned på Rådhuspladsen, hvor fyrværkeriet flyver omkring dine ører og alle synger “Vær Velkommen – Herrens år”. Dine venner forsvinder i menneskemængden, der går ild i dine sko og du ender i en kø til toilettet.

Fil_003

4. Du er highrolleren

Du er klar til at lege rigtig voksen og afholde et middagsselskab. Når alt kommer til alt, er der intet slår god mad (Pasta Carbonara), den fine vin (Château de CAYX) og godt selskab (dine venner og deres irriterende bedre halvdele). Måske er nytårsunderholdningen en køkkenfest, og på et tidspunkt i løbet af natten, vil du indrømme nederlaget, og beslutter dig for at tage i byen eller at invitere flere til din fest. Det kan også være, at du formår at modstå gruppepres og være din egen mand. Det fortryder du dog, når du sidder for dig selv.

5. Du har fået kæreste på

Kærlighed er blevet det vigtigste for dig, og nu er det blevet tid til et nytår for to. Vin, stearinlys, tre-retters menu, smagfulde bobler og romantisk baggrundsmusik. Du tilbringer natten med at lykønske og komplimentere din udkårne, mens I planlægger det kommende år.

IMG_7935

6. Du er blevet far eller mor

Det er bare jer tre fra nu af. Du har fået en lille, og aftenen går med at passe den lille, og der er ingen steder, du hellere ville være alligevel. Du ser klokken slå 12 knælende ved siden af en barneseng. Måske skifter du eksplosiv ble, eller kæmper for at holde dig vågen, fordi du var oppe klokken 5 i morges. “SKÅL, skat! Aha, du kan ikke drikke, fordi du er ammer? Nå ja, mere champagne til mig. Zzzz.”

IMG_6165

7. Du er i familiens varme favn

Nu er du en forælder, sætter igen stor pris på familienm og derfor tilbringer du nytår i familiens varme skød. Nytåret kommer hurtigt til at minde om juleaften med den spændte stemning, en snorkende bedstefar og en masse smalltalk.

Fil_000

 8. Du er klar til anden omgang

Dine børn er gamle nok til at blive passet af bedsteforælderene, og du genopdager din hensynsløse og løsslupne ungdom. Du prøver for hårdt, og dine parader er nede. Du er overtændt og bliver alt for fuld. Du minder mest af alt om en rave relikvie, og bliver den pinlige far eller mor, som bare må ud på dansegulvet.

9. Du venter, skrækslagen, på din teenagedatter

Du ved, hvordan teenagere er: fulde af hormoner og med små hoveder. Efter alle disse tidsperioder, kan du huske, hvordan du selv var engang. Når din prinsesse tager i byen, er det som at sende et lam til slagtning. Frem til 02:00 sidder du med nervøse trækninger i gardinerne.

Fil_004

Vi ses i 2018…

Fil_002

Rigtig godt nytår!

KILDE: http://www.telegraph.co.uk/men/the-filter/the-13-ages-of-new-years-eve-from-drunken-fumbles-to-dad-dancing/

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sendeplan for ALLE julekalendere i 2018