Efteråret nærmer sig - endelig!

Julehyggen frem for alt

Sikke dog et sommervejr – sol, sol og atter sol. Hedebølge og ingen regn i sigte, men det har naturligvis ikke sat en stopper for julehyggen.Denne sommer har stået på den helt store flytning (Fra Sjælland til Jylland), hvor maling, skruer og blandingsbatterier har fyldt en hel del, men der er da blevet tid til risengrød og hygge med julekalender foran fjerneren, og der er også blevet plads til lidt fornyelse på bloggen. Den skarpe læser har måske bemærket, at min blog har fået et nyt og lækkert look. Dette skyldes, at jeg har flyttet min blog over på Bloggers Delight. Jeg har generelt været glad for mit forrige netværk, men der skulle bare ske noget nyt. Det ændre ikke noget for dig som læser.

Find ud af, hvordan du kan huske dine juleminder for evigt…

Jeg har brugt min sommerferie rigtig fornuftigt. Jeg har lagt planer for den kommende jul, og jeg kan godt love jer, at det bliver rigtig spændende. Jeg har allerede nu flere juleaftaler på plads – juleaftaler som sikre både jer og undertegnede nogle rigtig spændende juleoplevelser. Jeg har også lanceret en nyt tiltag på min instagram, hvor man gennem mine historie kan følge med i specifikke julehistorier. Indvil videre har jeg lanceret disse kategorier.

Der er både julerejser, juleopskrifter, julemusik, juletøj og mange andre ting på vej til jer. Så det skal nok blive en fantastisk jul.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efteråret nærmer sig - endelig!