Tanker fra en julelattefar

Viaplay laver ny julekalender

Jeg har fået snuset mig frem til, at Viaplay producerer en ny julekalender i år. Julekalenderen er filmet i Sverige og i dette indlæg kan du læse lidt flere detaljer og finde ud af, hvilken julekalender det drejer sig om.

Indtil videre er der ikke sluppet meget ud om denne julekalender, men via Jonas Vesterbøgs instagram profil, har jeg opsnappet, at han har været med til optagelser på en ny julekalender, som sendes i december på streamingtjenesten Viaplay.

Glæd jer til december.

Julekalenderen er filmet i Stockholm og det viser sig, at den folkekære skuespiller Joan Bille også medvirker i kalenderen. Mange vil huske ham fra sin rolle som Jørgen Hald fra tv-serien Hvide Løgne. Det ser næsten også ud til, at han bærer lægeuniform på dette billede.

Hvad julekalenderen handler om, ved jeg ikke endnu, men det er sikkert, at Jonas Vesterbøg spiller mere end en rolle. Han ses nemlig både med briller og Nick Carter hår.

Og med denne lidt anderledes frisure.

God dag i dag. Jeg har fået hår

Svenske Nina Hjelmkvist medvirker også i julekalenderen. Hun har også medvirket i anden julekalender til Viaplay ‘Det stora experimentet’, som blev vist tilbage i 2016.

Jeg har tilmed fundet ud af, at julekalender simpelthen bliver en efterfølger til ‘Det stora experimentet’, som på dansk hedder ‘Det Store Eksperiment’. Indtil videre er gætter jeg på, at den kommer til at hedde ”Det Store Eksperiment 2′. Julekalenderen er blevet optaget i en svensk, en norsk og en dansk udgave. I Danmark er Niels Christian Meyer  (Bubber) programleder, i Norge er det Ole André Sivertsen og den svenske programleder hedder Beppe Singer. Ud fra billederne virker det til at være en anderledes og skør julekalender, som jeg glæder mig meget til at se og læse mere om.

Her kan du se en trailer fra 1’eren, hvor både Kurt Ravn og Mille Gori medvirkede

Jeg skal nok holde jer opdateret løbende.

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra en julelattefar