Viaplay laver ny julekalender

Køb dine designer-julegaver allerede nu og spar 20-50%

Man kan bare aldrig være i for god tid, når det handler om julegaver. Jeg plejer at handle de fleste julegaver inden december, så har man nemlig mere til til at hygge sig. Fra i dag og frem til d. 5/9 kan du spare hele 20-50% på en masse fantastiske julegaveideer, og her får du et par gode tips til julegaver til alle familiens medlemmer.

Lad os starte ved foden af juletræet. Dette er mest tænkt som en gave til dig selv. Jeg er personligt helt vild med disse juletræsfødder, og selvom de nok vil være dækket af gaver, så er de virkelig dekorative. Der er to valgmuligheder.

Den første juletræsfod er i messing, og den farve går bare aldrig af mode. Guld og jul passer bare rigtig godt sammen

Messing juletræsfod fra House Doctor

© moodings

Den anden juletræsfod er messing kombineret med træ, og så bliver det næsten ikke smartere. Det er juletræsfoden til den modebevidste

Teak juletræsfod fra Skagerak

© moodings

Til familiens nye lille medlem vil jeg anbefale denne fine lille luftballon med musik. Den kommer i efterårets farver og pynter gevaldigt over pusleplasen

Luftballon

© moodings

Farmand skal selvfølgelig også have en julegave, og hvis vi skal blive i messinglooket, så ville jeg som far blive meget glad for utrolig glad for denne vinkøler. Den er maskulin og ville helt sikkert pynte på spisebordet.

Vinkøler

© moodings

Mor har naturligvis også fortjent en rigtig fin gave. Jeg har spurgt min hustru til råds, og hun drømmer om denne Chanel bog, som ville tage sig godt ud på natbordet.

Chanel bog

© moodings

Og til slut, hvis nu den store pengepung alligevel er fremme. Så har jeg selv lige købt denne reol. Den er måske lidt pebret, men husk at der er 20% på det hele, og så kan man få styr alle julegaverne.

Nordal reol

© moodings

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viaplay laver ny julekalender