Julemusik gør dig lykkelig

ALDRIG SET FØR I DK: Jeg lancerer en dansk julesweaterkollektion

REKLAME for Julesweaterbutikken

Jeg har længe gået med en drøm og en ide om en dansk julesweater, OG NU KOMMER DEN! Om ganske kort tid, lancerer jeg, i samarbejde med to nordmænd, en kollektion af danske julesweatre. Det er aldrig set før, og vi vil være de første i Danmark, så du har noget at glæde dig til.

Hvis jeg skal definere den helt perfekte julesweater, skal det være en sweater som folk vender sig om på gaden og kigger efter. Den skal være kikset, farvestrålende og gerne med en masse blinkende lys, derudover skal den naturligvis være julet.

 

Julesweateren har for alvor vundet terræn i det danske julelandskab. Der er sket et decideret boom i salget af julesweatre. Det forudså jeg for flere år siden, og nu er det altså tid til, at jeg kommer med et bud på, hvordan en dansk julesweater kan se ud. Du kommer desværre ikke til at se mit bud i dette indlæg, da kollektionen holdes hemmelig lidt endnu, men kollektionen bliver unik, sjov og hyggelig. Derudover vil sweatrene også være de første af deres slags i landet. Ingen har før lavet en julesweater med en dansk tekst, men det har jeg nu lavet om på.

Kollektionen indeholder også en masse andre julesweatre, som jeg ikke har været med til at designe, men jeg kan 100% stå inde for kvaliteten, og jeg har da også hjulpet lidt med at godkende et par designs. Kollektionen indeholder blandt andet de sweater i ser på billederne. “Make it Rein”-modellen har naturligvis installeret farvet lys, som kan blinke.

Via dette linke vil du meget snart kunne købe din egen danske julesweater

Julesweateren er pludselig blevet trendy i løbet af de sidste par år. Jeg tror, det har noget at gøre med den glæde, som julesweaterne spreder. En julesweater kan give selv den største juleskeptiker et smil på læben, og det er på alle måder en fantastisk evne for et stykke tøj. Derudover udstråler julesweateren også, at man har et afslappet forhold til sin fremtoning, og at man ikke går særlig meget op i, hvad andre folk tænker om ens påklædning. Jeg tror også, at retrobølgen har noget at sige. I den forløbne tid har 80’erne været det nye sort, og i 80’erne var julesweatre meget populære i USA. I øjeblikket skriget populærkulturen 80’er. Det ses bl.a. i tv-serier som ‘Stanger Things’ og i remakes af gamle 80’er klassikkere, som nu foregår i 80’erne, som man ser i filmen ‘IT’. Nostalgi er bare et virkelig stærkt værktøj, når man skal markedsføre noget, og her rammer julesweatre lige i hjerte på alle os juleelskere. Derudover er julesweateren også et meget praktisk stykke tøj, da man meget sjældent fryser, når man er iført en sweater.

Denne kollektion byder på julesweatre uden sidestykke, og jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde din nyeste tilføjelse til din julegarderobe. Min Julesweaterbutik åbner meget snart. That’s a good sweater. Maybe vi can use that at another julefrokost.

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemusik gør dig lykkelig