Jeg lavede en julekalender engang

1 sæt tøj, der tyvstarter julen

Der er under 100 dage til julen, og det er på alle måder tilladt at tyvstarte lidt på julehyggen. Jeg har fundet et sæt tøj, som allerede nu kan sprede lidt julestemning, og det bedste ved sættet er, at det kan købes allerede nu.

Sættet hører måske til i den afdæmpede afdeling af julegarderoben, men ikke desto mindre er sættet i julens farver. Det drejer sig om dette grønne træningssæt fra JACK & JONES.

Det er tydeligt, at det er julens grønne farve, og da jeg stod i butikken i går, var jeg solgt på stedet. Det sæt måtte jeg eje. Ikke nok med, at sættet bærer julens grønne farve, så er det også lavet i retrostoffet VELOUR, det er slim fit uden at være klistret til kroppen, og har et par fede sportsinspirerede retrodetaljer, hvilket gør, at sættet har et fedt look.

Sættet er både nostalgisk og julet samtidig, og så kan man da ikke ønske sig mere. Sættet har en perfekt pasform efter min smag. Jeg er ca. 186 cm. høj, og jeg er helt almindelig af bygning. Derfor valgte jeg en str. M i bukserne, som fås i størrelser fra S-XXL, og kan købes

HER

Jakken valgte jeg i str. L, da den er lidt lille i størrelse. Jakken fås i samme størrelsesregister som bukserne, og kan købes

HER

Jeg vil mene, at sættet både kan bæres af kvinder og mænd, så man behøver ikke blive skuffet, hvis man sidder som kvinde, og havde regnet med, at der kun var noget til mændene. Sættet skriger ikke jul, men det kan fungere som en tyvstart på julehyggen, og så tror jeg også, at det er perfekt til 1. eller. 2. juledag, hvor man bare skal slappe af.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lavede en julekalender engang