Disse julekalendere udkommer på DVD i år

TV2’s julekalender 2018

Hvilken julekalender sender TV2 i år?”. Det spørgsmål er jeg blevet stillet rigtig mange gange i løbet af den seneste tid. Jeg er ganske sikker på, at jeg allerede nu har regnet ud, hvilken julekalender TV2 sender i år. Vi ved med sikkerhed, at det bliver en genudsendelse.

Her er mit bud på, hvilken familiejulekalender TV2 sender i år:

TVILLINGERNE OG JULEMANDEN

I TV 2’s familiejulekalender ”Tvillingerne og Julemanden” (2013), der er en selvstændig fortsættelse af ”Ludvig & Julemanden” fra 2011, møder vi atter den (sk)vattede julemand Nicolas (Lars Hjortshøj) og hans fornuftige kone Julie (Camilla Bendix). Nicolas’ største ønske er at kunne smide sit kunstige skæg og blive fuldbefaren, ægte julemand. Da Nicolas og Julie letter fra Grønland og mellemlander kanen i Aalborg for at gøre de sidste indkøb til den stundende højtid, får han chancen for at bevise sit sande værd. For her render parret på den gustne dr. Schwartz (Nicolaj Kopernikus). I sit tidligere liv var han videnskabsmand. Nu er han genfærd og nærer et indædt had til julen og lyset.

(Kilde: http://brianiskov.blogspot.com/2015/12/tv2-julekalender-tvillingerne-og-julemanden-2013.html)

Jeg bygger mit bud på disse 3 teser:

1. “Tvillingerne og Julemanden” har aldrig været genudsendt.

”Tvillingerne og Julemanden” blev første gang sendt på TV2 i 2013, og har ikke været genudsendt siden. Det giver super god mening, hvis TV2 vælger at genudsende julekalenderen i år, da den har så har fået lov til at hvile et par år. Fem år er tilpas lang tid til, at der er en gensynsglæde ved at se julekalenderen og samtidig er en ny generation kommer til.

2. “Ludvig og Julemanden” blev genudsendt i 2016

“Tvillingerne og Julemanden” er en selvstændig fortsættelse af ”Ludvig & Julemanden” fra 2011. “Ludvig og Julemanden” blev genudsendt i 2016, og i 2017 sendte TV2 deres nyproducerede julekalender “Tinkas Juleeventyr”. Derfor giver det rigtig god mening, hvis man i år vælger at genudsende “Tvillingerne og Julemanden”

3. Det er en fantastisk julekalender

“Tvillingerne og Julemanden” er med længder bedre end “Ludvig og Julemanden”. Jeg vil fremhæve castet, hvor især Nicolaj Kopernikus gør det blændende som kalenderens skurk. Skurkerollen gentager han faktisk igen i en ny dansk julefilm som udkommer i år. Det er ikke samme rolle, men han spiller skurken igen. Filmen hedder “Julemandens Datter”, og du kan se traileren her:

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse julekalendere udkommer på DVD i år