Danmarks bedste juleøl

MIT JULESWEATER RELEASEPARTY!

REKLAME for Julesweaterbutikken

Julesweateren er for alvor ved at vinde terræn i det danske julelandskab. Der er sket et decideret boom i salget af julesweatere, og det forudså jeg for flere år siden. Det gav mig samtidig en ideen til den danske julesweater, OG NU KOMMER DEN! I dette indlæg får du den ultimative guide til de flotteste og vildeste julesweatere, som jeg har været med til at designe. Dertil skal det siges, at sweaterene vil være de første af deres slags i landet. Ingen har før lavet en julesweater med dansk tekst, men det har jeg nu lavet om på. Kollektionen indeholder også en masse andre julesweatere, og jeg kan 100% stå inde for kvaliteten, og har da også hjulpet lidt med at godkende et par designs. Det er faktisk Danmarks største udvalg af julesweatere.

Jeg fik min første “rigtige” julesweater i 2012, og jeg blev hurtigt klar over, at julesweateren sagtens kunne gå hen og blive meget populær. Hvorend jeg gik, blev folk meget positivt påvirket af at se min lysende julesweater. I 2013 medvirkede jeg i programmet “Go’ Morgen Danmark”, hvor Sebastian Dorset og jeg fortalte om den perfekte julesweater. Ydermere blev vi kaldt for såkaldte “firstmovers” på  julesweaterfronten. Du kan se indslaget her:

Men hvad er så grunden til, at julesweateren pludselig er blevet så trendy i løbet af de sidste par år? Jeg tror, det har noget at gøre med den glæde, som julesweaterne spreder. En julesweater kan give selv den største juleskeptiker et smil på læben, og det er på alle måder en fantastisk evne for et stykke tøj. Derudover udstråler julesweateren også, at man har et afslappet forhold til sin fremtoning, og at man ikke går særlig meget op i, hvad andre folk tænker om ens påklædning. Jeg tror også, at retrobølgen har noget at sige. I den forløbne tid har 80’erne været det nye sort, og i 80’erne var julesweatere meget populære i USA. I øjeblikket skriger populærkulturen på 80’erne. Det ses bl.a. i tv-serier som ‘Stanger Things’ og i remakes af gamle 80’er klassikkere, som nu foregår i 80’erne, som man ser i filmen ‘IT’. Nostalgi er bare et virkelig stærkt værktøj, når man skal markedsføre noget, og her rammer julesweatere lige i hjerte på alle os juleelskere. Derudover er julesweateren også et meget praktisk stykke tøj, da man meget sjældent fryser, når man er iført en sweater. Nu er der så sket det, at de forretningsdrivende også er begyndt at få øjnene op for julesweateren. De store tøjbutikker som bl.a. H&M har i de seneste år udvidet deres juletøjsortiment markant, og der er sågar begyndt at poppe deciderede julesweater-webshops op i Danmark. I lang tid har der dog været et stykke vej til den engelske og amerikanske sweaterkvalitet, men det har jeg, i samarbejde med norske Jolly Brand, nu lavet om på. Det var meget essentielt for mig, at kvaliteten var i top, og derfor søgte jeg mod den helt klassiske norske/islandske sweaterkvalitet, og den fandt jeg hos Jolly Brand. De fleste danskere kender til en norsk striktrøjer, og det var netop den feeling, jeg gerne ville ramme. En varm, mild og behagelig sweater.

Hvis jeg skal definere den helt perfekte julesweater, skal det være en sweater, som får folk til at vender sig om på gaden. Den skal være kikset, farvestrålende og gerne med en masse blinkende lys. Den skal naturligvis også være julet. Derudover skal kvaliteten være i top, og det leder mig videre til min samarbejdspartner Jolly BrandAlle sweatere er lavet i en 100% premium akrylblanding. Dette giver et blødt, lækkert og ikke-kløende resultat. Størrelserne er meget virkelighedstro. Jeg er normal af bygning og 1.86 cm høj. Jeg passer både en Medium og en Large. Alle sweatere fås i størrelser fra XS-3XL, og de findes både til mand og kvinder. Derfor ender vi ud med en sweater, som er rigtig behagelig at have på, og de sweatervarianter med blinkende lys er meget nemme at betjene.

Kollektionen byder på julesweaterne uden sidestykke, og jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde din nyeste tilføjelse til din julegarderobe.

Alle modeller kommer på lager løbende, men på nuværende tidspunkt er det langt fra alle sweatere, som er ikke på lager. Inde på butikkens side, kan du se det foreløbige udvalg, MEN DER KOMMER MANGE FLERE MODELLER, også dem du ser nedenfor. Det hele sker i løbet af oktober, og derved åbnes der også for bestillinger. Heldigvis leveres de hurtigt. Derfor må du ikke fortvivle, hvis der mangler en model. Den skal nok komme på lager, og jeg lover at opdatere løbende. Jeg kunne bare ikke vente længere med at vise jer kollektionen. Hvis du har spørgsmål til specifikke modeller og lagerstatus, kan du kommentere i dette indlæg, og så vender jeg tilbage til dig.

Min Julesweaterbutik er åben

-Norsk kvalitet med dansk juledesign.

Se kollektionen her:

Den trendy

Den hyggelige

 

Den til juleaften

Julefrokostuniformen

Den selvoptagede

Morfarmodellen

Den perfekte gaveide

Den blinkende

Den til juleferie

Min Julesweaterbutik er åben

Størrelsesguide

Julen er fyldt med god mad og drikke! Julesweatere skal sidde lidt løst, og mange vælger endda at have den uden på det ”almindelige” tøj, når den bruges på f.eks. arbejdet. Se målene for damer, herrer og børn herunder. Alle mål i cm. Armlængde er målt fra midten af nakken, over skulderen og ned langs armen.

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks bedste juleøl