Historien bag: 'Glædelig Jul Mr. Bean'

Ny julemusik i 2018

Årets første juleplader er allerede udkommet. I dette indlæg skal vi kigge lidt på alt det nye julemusik, som udkommer i 2018. Året byder bl.a. på julemusik fra et af de største rock og pop bands fra 60’erne, en gammel crooner og et velkendt ansigt.

‘Happy Xmas‘ er det første julealbum, vi skal se på. Kunsteren bag albummet er Eric Clapton, og ham kender du helt sikkert. Eric Clapton er i sær kendt for at være manden bag hits som “Tears in Heaven” og “Wonderful Tonight”. Det er Clapton’s første julealbum, og det blev udgivet d. 12. oktober, så det er allerede nu muligt, at lytte til noget af 2018’s julemusik.

Det amerikanske rock og pop band The Monkees, som for alvor blev kendt tilbage i 60’erne, har også udgivet et julealbum i år.  Albummet hedder ‘Christmas Party‘ og indeholder både nye og gamle julesange. Værd at fremhæve er nummeret ‘Unwrap You at Christmas’.

A Legendary Christmas‘ er det sjette studiealbum af den amerikanske sanger John Legend. Det er hans første julalbum, og det er sat til udgivelse den 26. oktober 2018. Både Esperanza Spalding og Stevie Wonder vil medvirke på julealbummet. Stevie Wonder synger med på albummets den første sang, “What Christmas Means to Me”, hvor han spiller harmonika. Albummet indeholdet fjorten sange – 8 covers af juleklassikere, og seks originale numre fra Legend.

Nævneværdige andre julealbum, som udkommer i 2018, er: ‘Winter in the Air’ David Archuleta, som udkommer d. 2. november. ‘Baby It’s Christmas‘ af David Campbell, planlagt til udgivelse den 26. oktober. ‘It’s The Holiday Season’ af Martina McBride, som bliver udgivet d. 19. oktober.

Der udkommer også et andet nyt julealbum i 2018. Det er mit nye julealbum ‘Juleferie’, og det kommer til at indeholde nye og alternative versioner af mine forrige julesange. En kendt DJ og musikproducer har haft et par af mine sange under kærlig behandling, og så er der også blevet plads til et særligt “Julekalender Mix” og en akustisk version af min mest populære julesang. Jeg har naturligvis også skrevet et nyt og originalt dansk julenummer, og så indspiller jeg også et dansk cover af en populær amerikansk julesang. I alt er det blevet til 10 julesange, som alle er samlet på mit nye julealbum. “Juleferie” vil fra d. 16. november kunne findes på alle de forskellige musikstreamingtjenester, og når dagen oprinder, deler jeg naturligvis links til Spotify, iTunes, Tidal, Deezer osv. Mit julealbum udkommer d. 16. november, men allerede d. 9. november kan du høre en ny julesang fra mit kommede album.

2017 byder altså på en masse ny julemusik, og jeg er sikker på, at der kommer endnu flere nye sange og albums, når vi nærmer os slutningen af november. I mellemtiden kan du lytte til min ultimative juleplaylist, og jeg har brugt over to år på at finjustere og finde de bedste julehits, og den bliver løbende opdateret med nye julesange.

2018 byder altså på en masse ny julemusik, og jeg er sikker på, at der kommer endnu flere nye sange og albums, når vi nærmer os slutningen af november. I mellemtiden kan du lytte til min ultimative juleplaylist, og jeg har brugt over to år på at finjustere og finde de bedste julehits, og den bliver løbende opdateret med nye julesange.

Min playliste hedder Julestuen, og den er tilgængelig på Spotify på dette link, og hvis du klikker på “follow”, kan du samtidig følge playlisten og dens udvikling, så det vil jeg anbefale dig at gøre. 

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien bag: 'Glædelig Jul Mr. Bean'