Ny julemusik i 2018

Nu er de her: Julesweatere til børn

REKLAME for Julesweaterbutikken

De er blevet efterspurgt af mange, og de nu er de her: Julesweaterene til børnene. Der er fire forskellige modeller, og der vil naturligvis være mulighed for at matche med en julesweater i din egen størrelse. Der er også flere nyheder til voksne i min julesweaterbutik. Blandt andet en julesweater med en hyggelig julesok, en pejs og en sweater til to . Se alle modeller og find links her.

Det er altså lidt fantastisk at kunne matche julesweater med sine børn, og det har du nu mulighed for. I min julesweaterbutik kan du nu købe fire forskellige modeller, og alle modeller findes i fire forskellige størrelser. 4-5 år, 6-7 år, 8-9 år og 10-12 år. Alle sweaterene kan bruges af både drenge og piger, så hele familien kan matche til julefrokosten, juleaften eller turen på julemarkedet – det bliver et misundelsesværdigt syn.

Nedenfor kan du se de fire modeller, og du kan bestille her dem allerede nu.

Der kommer desværre ikke juletøj til babyer og de helt små i denne omgang, men det er naturligvis under udvikling. Hvad der derimod også kan købes i min julesweaterbutik nu er en julesweater til to personer.

Der er også kommet et par andre nyheder. Du kan tænde op i pejsen med denne lækre sag

Du kan også invitere dine nærmeste til at give dig et par kalendergaver i denne her.

Det kan også være, at du bare trænger til en juleøl, og denne sweater kommer naturligvis med indbygget oplukker og lys.

Du kan nu se hele udvalget på

Velkommen til min julesweaterbutik

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny julemusik i 2018