Chancerne for hvid jul 2018

Julehåndbog: Forord

Forord

Julen er den vigtigste højtid i vores moderne samfund. Det er den tradition, vi værner mest om, og hvor det er vigtigt, at alt er som det plejer at være, men det er også her, udfordringen opstår. Vi ser jul i tv, vi laver julemad, og vi tænker rigtig meget på jul generelt, men det er ikke det eneste vi tænker på i december. I en tid, hvor alle løber hurtigt, bliver det også nemt at glemme. Glemme at købe ind, glemme at invitere til julefrokost eller glemme dén julegave. Min motivation til at skrive denne serie af blogindlæg ligger i at beskæftige sig dybdegående med juleplanlægning. Ydermere vil jeg gerne inspirere dig til at yde dit bedste. Jeg vil inspirere, hjælpe og guide dig.

Jeg giver dig Julehåndbogen. Det er min julegave til dig. Den var i virkeligheden tænkt som et bogpitch, men nu lader jeg ideen spire på min juleblog. Så kan jeg også selv styre tempo og form. Kapitlerne er modelleret efter en fast skabelon, så den er nem og overskuelig at tilgå. Den er tænkt som en hjælpende hånd i en måned, som godt kan virkelig stressende for mange. Derfor vil serien indeholde en guide til, hvordan man kommer bekymringsfrit gennem juleaften. Indkøbslister, forslag til borddækning, opskrifter, guides, ideer til lege, jul med børn og jul uden børn, jul i udlandet og meget mere. Det kan være svært at planlægge juleaften, da der er så mange ting, man skal have styr på, men denne serie kan hjælpe dig gennem en stressfri jul.

Gennem en årrække har jeg forsøgt at forfine min jul, og gennem dette har jeg gjort mig en masse erfaringer. Disse erfaringer guld værd, og i bund og grund handler julen om god planlægning. Det er såvidt ikke sværere end at skrive en rigtig god dosmerseddel, og handler efter den. Første kapitel udgives snart her på bloggen. Glædelig jul og god fornøjelse.

Næste kapitel: Indledning – Julen kommer førend vi ved

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chancerne for hvid jul 2018