Julehåndbog: Forord

Nu glemmer du aldrig dine kæreste juleminder

Jeg er far til to små banditter – pseudotvillinger, og tiden flyver bare afsted, og jeg vil så forfærdelig gerne mindes de dejlige juleøjeblikke, vi har og skal have sammen. Min jul har altid været fyldt med fantastiske minder, og nu har jeg fundet en måde, hvorpå jeg kan gemme disse minder, og give dem videre.

I en verden med bleskift, modermælkerstatning, gråd og store smil, er det ikke altid nemt at huske de mindeværdige øjeblikke fra hinanden. Især julen er et vigtigt holdepunkt for mig, som jeg gerne vil mindes. Jeg har, siden jeg var barn, foreviget mange juleaftener med et kamera, og gør det stadig, hvis vi fejre jul i Norge, men det er sjældent, at man får alle detaljer med på film. Det er her at Familiens Juledagbog kommer ind i billedet.

Min julesæk er fyldt af dejlige juleminder og traditioner, og dem glæder jeg mig til at give videre til mine børn. Vi skal også, som en lille ny familie, skabe vores egne juletraditioner. Disse juleminder vil jeg gerne kunne huske hele mit liv, og det kan Familiens Juledagbog hjælpe mig med. Med Familiens Juledagbog kan du forevige alle din families juleminder og juletraditioner. Bogen giver dig mulighed for at nedskrive alle de vigtigste minder fra 25 juleaftener. Efter en simpel og stilren opbygning indskrives, hvem der var tilstede juleaften, og hvad de forskellige gæster fik i julegave. Du kan skrive, hvem der lavede julens middag, og hvad der blev serveret. Måske kom julemanden på besøg, og måske var julen hvid. Der er også plads til et billede til hver jul. Alle disse fantastiske minder vil nu aldrig blive glemt, da de kan læses i Familiens Juledagbog.

IMG_7239I år vil Luna være 20 måneder, og Hubert 4 måneder juleaften, og jeg startede på min juledagbog sidste jul. Den første jul med Luna og som forælder. Bogen kommer til at indeholde uvurderlige minder, og jeg forestiller mig, at jeg sidder som 50-årig og læser Juledagbogen højt for hele familien, hvis de altså gider at sidde stille. Måske er min familien blevet større, måske kommer julemanden på besøg, og måske daler den hvide sne. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med Familiens Juledagbog.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehåndbog: Forord