Den ultimative juleplaylist

Årets julegave 2018

Den perfekte julegave skal kunne fortælle en historie. Den skal være unik og personlig, og sådan en julegave, har jeg fundet i år. Nedenfor kan du læse mere om årets julegave 2018.

En personlig julekugle i glas med med teksten “Baby’s første jul 2018” og barnets navn på bagsiden er i min verden en meget personlig og fin julegave. Knirke & Rumle laver netop sådan en kugle. Prismæssigt kan de fleste være med, da en kugle kun koster 49,-. Julekuglerne er af fremstiller af glas, og er 8 cm i diameteren. Kuglerne findes i mange forskellige farver, og det er også muligt at vælge forskellige farver på skriften på kuglen.

Der findes også flere variationer over julekuglen. Den kan både tilpasses mor, bedsteforældre eller hunden, og der er noget utrolig fint ved at sætte sig eget præg på juletræets pynt, og så er det også et dejligt minde, som de kan glædes ved hvert år til jul. Jeg er faktisk temmelig sikker på, at den personlige julekugle sagtens kunne blive en familietradition. For det første er det en super nem gave at give, og for det andet har gaven mange lag. Den er betænksom, sød og nostalgisk.

I en artikel om juletrends for boligmagasinet Houzz, beskriver jeg, hvorfor jeg er sikker på, at den personlige julekugle godt kunne gå hen og blive en af årets juletrends. Det er sjovt med juletrends, for mange af dem går hen og blive traditioner med tiden, og måske bliver denne juletrend hængende.Sidste år købte jeg fire kugler, som alle bærer teksten “Baby’s første jul 2017”, da det, for os alle, var vores første jul med vores lille datter, og det ville jeg gerne knytte et dejligt juleminde til. I år jeg jeg naturligvis bestilt en ny julekugle til Hubert, hvor årstallet er opdateret.

Du kan bestille din helt egen julekugle her.

Dette indlæg er ikke en reklame, men blot en varm anbefaling fra min side.

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative juleplaylist