Krummernes Jul er nu udgivet i fuld længde. Se den her:

BRØDRENE MORTENSENS JUL UDKOMMER ALLIGEVEL I FULD LÆNGDE I ÅR

Regner Grasten lavede i 1996 og 1998 to af de bedste TV2-familiejulekalendere: “Krummernes Jul” og “Brødrene Mortensens Jul”, og nu er de begge snart tilgængelige i fuld længde. For en uges tid siden kunne jeg berette, at “Krummernes Jul” udkom i fuld længde, men “Brødrene Mortensens Jul” ville ikke udkomme i år, da man manglede et par af de gamle afsnitsfiler, men dem har man nu fået gravet frem.

DERFOR KAN JEG NU OFFICIELT BEKRÆFTE, AT “BRØDRENE MORTENSENS JUL” ALLIGEVEL UDKOMMER I ÅR I EN RESTAURERET UDGAVE OG NATURLIGVIS I FULD LÆNGDE PÅ BLOCKBUSTER.DK I LØBET AF DECEMBER 2018.

Det er Scanbox Entertainment Danmark, som udgiver “Krummernes Jul” og “Brødrene Mortensens Jul” på Blockbuster.dk, men IKKE på DVD. “Krummernes Jul” kan du kan høre mere om her:

LYT TIL 1. AFSNIT AF SÆSON 2 AF ‘DANIELS JUL’ HER

LYT TIL ‘DANIELS JUL’ PÅ iTunes HER

To år efter “Krummernes Jul”, i 1998, var Regner Grasten tilbage igen, og denne gang hed julekalender “Brødrene Mortensens Jul”. Mange af skuespillerne fra “Krummernes Jul” gik igen, og selve julekalenderen foregik i 50’erne. “Brødrene Mortensens Jul” handler om brødrene Wilhelm og Hugo. Wilhelm er forelsket i Kaffe-Hanne, og i frustration over, at den smarte Johnny forsøger at score Kaffe-Hanne, afreagerer Wilhelm på julen. Han bliver julehader, og gennem hele december forsøger Hugo at få sin storebror i julestemning.

 

 

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krummernes Jul er nu udgivet i fuld længde. Se den her: