Jul i Aars i julens vildeste jakkesæt

JULEEKSPERT.DK RELANCERES I 2019

De sidste sandkorn i timeglasset, som er 2018, er ved at rinde ud. Jeg har blogget om jul i 4 år, og tiden er kommet til at slutte ringen starte på et nyt og vidunderligt julekapitel. Derfor relancerer jeg juleekspert.dk i 2019 med mange flere juleoplevelser for dig. Relanceringen betyder færre reklamer, større brugervenlighed og flere ændringer, som bl.a. gør det nemmere  for dig som juleelsker at nyde julen.

Kære juleven

Du har fulgt mig gennem mange herlige oplevelser. Jeg blev gift ved et vidunderligt julebryllup i 2015.

Du har set, hvordan jeg har udviklet mit juleunivers, og fulgt mig gennem opbygningen af Danmarks måske mest kendte juleblog.

Du har måske endda sendt mig en hilsen, da jeg blev julefar i april ’17 og august ’18.

Der er virkelig sket meget på de sidste fire år, og jeg kunne sagtens blive ved med at berette om alle de dejlige oplevelser, vi har haft sammen, men hvis du har fulgt med fra starten, så er det overflødigt. Det lyder måske som om, at jeg at ved at smide julejakkesættet og lukke døren ind til julemandens værksted, men det er bestemt ikke tilfældet, men der kommer til at ske ændringer.

Først og fremmest har jeg opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight, og det har jeg, fordi at jeg lukker julebloggen, som er en del af min julevirksomhed. Jeg mener, at tiden er løbet af bloguniverset, og derfor vil min side komme til at se helt anderledes ud, og det tror jeg, at du bliver glad for. Juleekspert.dk bliver omdannet til en god gammeldags hjemmeside, som skal fungerer som din billet ind i min julefortælling. Det lyder måske nostalgisk at kalde noget for en hjemmeside, men i julens regi er det oplagt. Udseendet på min hjemmeside kommer til at blive ganske anderledes og meget mere julet, og så slipper du også for alle reklamerne og det smalle sideformat.

Juleekspert.dk bliver relanceret i 2019, og derfor vil bloggen til dels være ude af drift fra juleaften 2018 og frem til sommeren 2019

Min plan er, at relancere juleekspert.dk i løbet af sensommeren ’19, og du har for alvor noget at glæde dig til. I fremtiden vil du, via min side, kunne booke mig til julefrokoster, julemarkeder og julefester, hvor jeg kan underholde med julekalendereforedrag, juleølsmagningen og diverse andre julerier. Du vil kunne høre min julemusik, min julepodcast og se mine julekalendere uden at blive sendt videre til en anden hjemmeside. Du vil få et indblik i alle mine projekter, og læse mere om den tv-julekalender, som jeg er i fuld gang med at planlægge. Jeg er også i fuld med med at etablere forbindelser til kendte julekalenderpersonligheder og andre kendte danskere, som du også vil kunne møde på min nye julehjemmeside. Du får naturligvis også muligheden for at læse alle artikler, se alle interviews og indslag og ydermere får du også et unikt indblik i min kommende julehåndbog.

Ræsonnementet er, at jeg vil investere min energi, der hvor det giver mest mening. Blog-mediet er ikke så populært, som det var engang, og det kræver umådelig meget tid at skrive velformulerede og veltilrettelagte blogindlæg, og den tid har jeg bare ikke, da jeg nu er julefar til to skønne unger. Jeg kunne måske godt finde tiden, som jeg har gjort indtil videre, men jeg vil hellere tilbyde dig et bedre juleprodukt. Tilbage i 2015 blev jeg kaldt en “First Mover” i ‘Go’ Morgen Danmark’ , og siden jeg startede min juleblog, er der kommet flere julebloggere til, og derfor har jeg også brug for at genopfinde mit juleunivers. Mit juleprodukt skal være unikt, og ikke blot et blandt flere. Jeg skaber mit eget juleeventyr, og benytter mig primært af egne kreationer (billeder, produkter og fortællinger). Jeg forsøger ikke at kopiere andre og andres værker, og jeg føler, at jeg har opnået det jeg kunne med min juleblog. Der ses også en tydelig tendens i antal af læsere på diverse blogs, og kurven peger nedad, og det er helt generelt for de fleste bloggere. Jeg vil sprede så meget julestemning så muligt, og det kan gøres på en bedre måde end ved at blogge. Dog forbliver instagram og facebook mine daglige juleopdateringskanaler, hvor du kan få din daglige kop julestemning. 

Kort sagt bliver juleekspert.dk en hjemmeside med færre daglige opdateringer, men med mange flere juleoplevelser for dig. Du vil dog ikke blive snydt for de daglige julestemningsbilleder, da jeg lover at opdatere min instagram og facebook-side flittigt, som jeg plejer. Så jeg vil anbefale dig, at hoppe ind og følge mig på begge sider. Du kan finde links her

Juleekspert.dk på instagram

Juleekspert.dk på facebook

Du må endelig ikke blive skuffet, da jeg lover, at min nye julehjemmeside bliver fantastisk, og se det i stedet for en ny juleverden, som åbner sig for dig. Og så kan det jo være, at vi mødes til en julefrokost en dag. Det ville være så hyggeligt.

Slutteligt vil jeg gerne sige tak til dig juleven. Jeg er så glad for, at du følger mig på denne julerejse.

Tusind tak – vi ses snart igen

Jeg ønsker dig en glædelig fredelig jul.

-Juleekspert Daniel Røde

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Aars i julens vildeste jakkesæt